Ha babát szeretnénk a párommal, ajánlatos orvosi kivizsgálás előtte?
Figyelt kérdés
A párom nagyon szeretné hogy kivizsgáltassuk magunkat a baba érdekébe,hogy terhesség alatt ,,minden rendben menjen,,...1-2alkalommal próbálkoztunk csak,de még nem sikerült teherbe esnem.Szerintetek bolondság lenne dokihoz menni,elég ha teherbe esek?Vagy ha hosszu idő után nem fog sikerülni a babaprojekt?A párom hetek ota küld,ti voltatok baba tervezés előtt dokinál?:)2012. aug. 13. 21:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes előtte is. Van valami kisebb fertőzésed amit pár szem gyógyszer meggyógyít, és a koraszülésre már is kisebb esélyed van.
2/7 anonim válasza:
En nem voltam dokinal,elsöre probalkozastol teherbe estem!DE szerintem nagyon fontos elötte elmenetek dokihoz!Artani nem art es segit is!De tudom neked ajanlani Czeizer Endre 9 honap,cimü videoit megtudod nezni youtubeon!En vegig neztem az egeszet.ö elmondja miert fontos dokihoz menetek!Remelem segitettem!Sok sikert a babahoz!24hkm
3/7 anonim válasza:
Igen a 9. hónap műsor nagyon jó, én is ott hallottam azt amit írtam először.
4/7 Manka68 válasza:
Szia!
Én is úgy gondoltam hogy elmegyek előtte dokihoz, hogy minden rendben van-e, ne hiába próbálkozzunk. A dokik elhajtottak, hogy ha nem sikerül egy évig, majd akkor foglalkoznak velünk. :-(
5/7 anonim válasza:
Én nem mennék!
Nekem az már olyan fajta "rákészülés", ami még szerintem felesleges és rossz irányba is tud vinni.
Csak nem védekeznénk és ha mondjuk 6 hónapig semmi, akkor elmennénk!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ma voltam dokinál ;)kivizsgálja majd a petefészket,hormonokat,pajzsmirigyet,rendszerezi a menstruáciomat,illetve kikezeli a problémát amit ki kell,nem bántam meg hogy elmentem :)))
2012. aug. 14. 12:08
7/7 anonim válasza:
Ügyi vagy!Nagyon jol tetted!:)Sok sikert a picurhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!