Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak negatívban látszódó 2....

Csak negatívban látszódó 2. csík. Valóban az lenne, vagy a controll csík "árnyéka"? (Kép)

Figyelt kérdés

Normál fényviszonyok között egyáltalán nem látni a 2. csíkot, de így mintha az látszana, de nem tudom mit higgyek. Lehetséges, hogy pozitív, vagy a controll vonal árnyéka?

Bal oldali a C csík, jobb oldalon a T "vonal".

[link]

2013. jan. 4. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív, pár nap múlva tesztelj újra!
2013. jan. 4. 21:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Nembaj, hogy normál fényviszonyok mellett nem látok semmit, még szétszedve sem?
2013. jan. 4. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
tedd fel a sima fényviszonyoknál készült képet. de e szerint a kép szerint szerintem is pozitív tehát baba lesz.
2013. jan. 4. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
a nem negatívat feltennéd?
2013. jan. 4. 22:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Szétszedve:

[link]

2013. jan. 4. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:
én egy vasárnap reggeli, 10-es tesztre szavazok!:-)
2013. jan. 4. 22:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Nos, már nem mostanában, hanem több, mint 3 hete késik,

van két pozitív, két negatív és ez a mai tesztem

A két + kb. 15 percre jött ki, nem 5-10-re, reggeli első vizeletből még karácsony előtt. Az egyik negatív reggeli, másik délutáni vizeletből, a mai is délutáni.

Tünetek: falánkság, gyakori vizelés.

2 baba lenne.

De már hormonzavarra is gondoltam, nemtudom mi lehet, hogy ilyen vegyesek a tesztek.

Kedden megyek nőgyógyászhoz.

2013. jan. 4. 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Neharagudj,de szerintem negatív.3 hét késés után teljesen egyértelmű 2 csíknak kellene lenni!
2013. jan. 5. 05:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pozi.nekem is ugyan így volt h csak negatívban látszott:) 22hkm
2013. jan. 5. 21:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Most voltam nőgyógyásznál, továbbra sincs menstruáció, de baba sem. 2-3 hét múlva, ha addig nem jön meg, vissza kell mennem vizsgálatra és beindítja gyógyszeresen a ciklust.
2013. jan. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!