Akkor ez most vetélés volt?
27-28 naposak a ciklusaim. Múlt hónapban késett, miközben napokon át fájt a hasam, élesen szurkált a petefészkem és ott volt az a "mindjárt megjön érzés". Teszteltem a 34. napon, egy nagyon halvány pozit. Nagy volt az öröm! Aztán másnap délben megjött. :( Nagyon letörtünk...
Nem volt szokásos menzi, mert egy hétig tartott, nagyon görcsöltem és a szokottnál bővebb volt a vérzés. (Amúgy 5 napig szokott tartani, első két nap komolyabb, többi már csak olyan semmilyen, a hasam nem fáj vészesen, van hogy szinte meg is feledkezek róla)
Azóta eltelt egy hónap, megjött szokás szerint 28 napra. Menzi lezajlott, szint észre sem vettem. De ott motoszkál bennem a gondolat, hogy vajon múlt hónapban teherbe estem, csak valamiért nem sikerült megtartanom....
Már nagyon vártuk volna a babát....
NEm látott orvos????????????????
A kérdésre a válasz lehet hogy igen. Azért ez komoly gondokat is tud ám okozni ha nem néz meg egy orvos.
Köszönöm a válaszokat.
Nem voltam orvosnál. Egyrészt, mert elég nehezen szánom rá magam - évente rákszűrés és ennyi - másrészt, mert a munkám is olyan, hogy szinte nap-nap után tudom meg az új beosztásom, nagyon nehéz előre tervezni, időpontot kérni orvostól...
Remélem nem lesz semmi szövődményem. Most nem érzek semmi különöset, az előző havi "egy hetes menzi" meg jól kitisztíthatott, ha tényleg baba volt. Ez nagyon rossz érzés, mármint a gyanú bennem, hogy talán néhány napig terhes voltam... Már 8 hónapja próbálkozunk... Orvosnál még nem jártam ez ügyben, mert csak egy év sikertelen próbálkozás után vizsgálnak. Legalábbis abban a kórházban, ahová tartozok.
Felesleges lett volna ezzel orvoshoz menni, ilyen korai vetélésnél nem igazán tudott volna semmit csinálni, még azt sem tudta volna utólag megállapítani, hogy terhes voltál-e.
Igen, ezek alapján valószínűleg vetélés lehetett, mivel álpozitív terhességi teszt nagyon ritkán van, tehát ha pozitív volt, akkor 99%, hogy terhes voltál.
Nyugodj meg, ez igazából nagyon gyakori. Nekem egy doki azt mondta, hogy igazából szinte minden nővel előfordul élete során legalább egy ilyen, csak ugye a többség nem veszi észre, mert nem csinál tesztet néhány napos késés után, csak annyi tűnik fel neki, hogy késett, és erősebb a vérzés a megszokottnál.
Szóval ez még nem ok a pánikra, próbálkozzatok tovább.
Szia!
Júliusban pont így voltam, mint Te. Rá 1 hónappal azért elmentem megnézetni magam, és a dokim nem tudott hozzászólni a történtekhez. Nekem is eltartott egy ideig, mire feldolgoztam magamban, de ez tényleg nagyon gyakori, igaza van az előző hozzászólónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!