Palástfű tea kinek segített vetélés után?
Figyelt kérdés
volt egy spontán vetélésem, elkezdtem inni a teakeveréket. Most várok, hátha megint összejött de nagyon bízom benne, hogy igen, és hogy megmarad. A palástfű tea ivása ebben segített valakinek?? vagy mit csináltatok?2012. dec. 14. 08:29
1/9 anonim válasza:
Nekem nem volt jó, pecsételést okozott.
2/9 anonim válasza:
Nrekem hamar helyre hozta a méhemet missed ab.után,és már a műtétre rá egy hónappal menstruáltam is.Én csak a ciklusaim második felétől ittam.Most ismét babát várok és lehet,hogy ez is segítségemre volt a baba megtartásában és a beágyazódásban.Én hiszek benne!
3/9 A kérdező kommentje:
Jaj de jó. És hányadikra sikerült a baba? Elkezdtem inni, mert olvastam róla, de nagyon aggódok, hogy még egyszer előfordulhat a vetélés. első válaszoló, sajnálom, hogy nem használt. Nekem ilyen tüneteim egyelőre nincsenek.
2012. dec. 15. 09:59
4/9 anonim válasza:
Nem a te segít teherbe esni.A tea erősíti a méhet és belövi a ciklust és ha sikerül a megtermékenyülés,segít a beágyazódásban,és a terhesség fenntmaradásához szükséges sárgatesthormon termelésében.
Másfél év telt el,mire terhes lettem,de itt van a pocimban a pici! :)
5/9 A kérdező kommentje:
a baba megtartására szeretném használni, nehogy megint elvetéljek. :/ remélem hamarosan nekünk is összejön. Gratulálok nektek, biztos nagyon boldogok vagytok :)
2012. dec. 17. 20:35
6/9 anonim válasza:
Köszönjük!Igen,nagyon várjuk már a pici érkezését!
7/9 anonim válasza:
Szia! Nekem az egyik petefészkemben mindig cisztám lett, és sosem repedt meg a tüsző idejében. Aztán kipróbáltam a cickafarkfű-palástfű tea kombinációt, és már az első hónapban megrepedt a tüszőm. Mindkét terhességem előtt ittam (ill. a palástfű teát babavárás elején is), én nagyon hasznosnak éreztem őket (ugyanúgy, ahogyan a végefelé a málnalevélteát). Szerintem segítenek! Nagyon sok sikert kívánok!!
8/9 anonim válasza:
Még annyit, hogy én úgy tudom, vetélés után megelőzésképpen szoktak adni Utrogestant az anyukának!
9/9 anonim válasza:
sziasztok!
Nem akarok okoskodni, DE én úgy tudom akinek cisztái vannak, vagyis PCO annak nem lenne szabad a cickafarkfű teát inni!!!
Én is most gondolkodom a palástfű teán...de mivel pco-m van (ciszták) + IR is így nem igazán merek belevágni a cickafarkfű teába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!