Két vetélés után vagyok. Mikor vállalhatok szerintetek babát? Iszom a cickafark és palástfű teát és méhpempőt is szedek. Ha teherbe esek biztos, hogy feküdnöm kell majd veszélyeztetett terhesként?
Sajnálom.:( Nekem 1 vetélésem volt, rá 7 hónapra sikerült a baba. Most vagyunk 6 hetesek. Nekem műtéttel kellett befejezni, így 3 hónap pihenőt javasolt a doki, de mi kettőt tartottunk be. Persze, nem jött a baba, de a szervezet úgyis tudja, hogy mikor jó neki...
Én C vitamint szedtem, méhpempőt, meg kezdetben terhesvitamint 1-2 hónapig.
Utrogestant kell szednem a 12. hétig, és sokat pihennem. Persze mozoghatok ám, de kímélnem kell magam. Ha dolgozol, tutira táppénzre vesz a doki. Én még tanulok, úgyhogy nekem ilyen gondom nincs. Hála Istennek most semmi barnázás nincs...nagyon reménykedem...
Kivizsgáltatod magad a köv baba előtt? Mert 2 vetélés már nem biztos, hogy véletlen!!
Nekem kiderült, hogy a vetélésem magas TSH miatt volt, nem volt elég pajzsmirigyhormonom, hogy a baba idegrendszere kialalkuljon. Azóta jó az érték, csak havonta ellenőrizni kell, és variálni a gyógyszeradagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!