Megelőzhető a vetélés? PCOS vagyok és ezért nagyon félek. Iszom a Palástfű teát, de mégis rettegek. Lehet miattam de lehet a betegség miatt elveszíthetem. Tanácsot szeretnék kérni.
Szia!
Én 15 év óta PCO-s vagyok és cukros is.Első babámat várom 34.hétben vagyok.A vérnyomásom lett magas a terhesség alatt,de azt gyógyszerrel kezelik.
Amúgy teljesen problémamentes a terhességem.
Nyugi én csak ezt tudom tanácsolni!
Szintén PCOS-s vagyok és 28 hetes kismama! Én clostit szedtem, és annak a hatása kihat jó pár hónapig, ezt mondta a dokim a SOTE II-n. Én is ittam a palástfű teát. Csak pozitívan! De ha nagyon aggódsz, menj el a dokidhoz és kérd meg hogy írjon fel terhességmegtartó gyógyszert (pl utrogestan).
Ne úgy állj hozzá hogy baj lehet! Minden rendben lesz!
Sok egészséget kívánok!
Sürgősen tedd félre a rettegést, mert azzal nem jutsz előbbre, sőt!
Én is PCOS vagyok. 10 hetes a kisbabaám. A terhességem alatt igyekeztem nyugalmat erőltetni magamra és pozitívan gondolkozni. Nekem is megfordult a fejemben a vetélés kockázata, de félresöpörtem az efféle gondolatokat, mert tudtam, hogy ezzel nem megyek előbbre, nincs értelme ezen gondolkozni. Nem történik meg veled! De ehhez nyugalomra, optimizmusra van szükség.
Szóval a rettegést felejtsd el és élvezd a terhességet, a leggyönyörűbb dolog az életben! Vigyázz a kis magzatodra! Soha az életben ennyire nem tudsz rá vigyázni, mint most!
Minden jót kívánok neked!
2. vagyok. Nekem a terhességem előtt volt vetélésem, bár akkor még nem tudtuk a pcos-t és nem szedtem semmi terhességmegtartót, és clostit sem előtte...ez bárkivel előfordul. Majd a terhességem elején volt pici vérzés, és a dokim veszélyeztetett terhesként kiírt táppénzre már az elejétől. Ha megteheted menj táppénzre. Nekem a munkahely amúgy is nagyon stresszes volt, és sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. Unatkozni nem unatkozom. Az elején sokat feküdtem, de azóta átmegyek a barátnőmhöz babázni, vagy valaki jön hozzám...stb.
Naponta mondogasd hogy minden rendben lesz, egészséges, életrevaló baba van a pocidban! És ez így is van!!!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!