Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 vonalas terhessegi tesztnel...

2 vonalas terhessegi tesztnel a masodik csik is ott van de nagyon halvany! Pozitiv a teszt?

Figyelt kérdés
A csik amely jelezne hogy a teszt pozitiv, megjelent de olyan halvany hogy alig latni. Sokkal halvanyabb mint a mellette levo csik.. Teszt pozitiv szerintetek? Teszter neve: Firstresponse. Elofordult itt valakivel ugyanez a teszttel es mi lett a vegeredmeny?
2012. dec. 22. 21:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem tudnád feltölteni a képet a tesztről?
2012. dec. 22. 22:02
 2/22 anonim ***** válasza:
Érdemes reggeli vizeletből ismételni. Nekem a halvány is pozitív volt.
2012. dec. 22. 22:06
 3/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nem latszodna jol ha feltoltenem ide. A pozitiv eredmenyben remenykedem A teszt hasznalati utmutatojara ra van irva hogy a korai terhessegnel a csik lehet halvany, de ahogy a terhessegi hormon szintje nol a testben a csik erosebb lesz a kesobbi tesztnel. A napokban kellett volna megjonnie, tehat nagyon a kezdetben vagyok ha terhes. De ez a teszt eredmeny annyira bizonytalan. Ugy tudom ha negativ es nem terhes valaki akkor abszolut nem latszik a masodik csik..
2012. dec. 22. 22:14
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem az első tesztem nagyon halvány volt. Kilenc napja késett a mensim mire látszódott rendesen.
2012. dec. 22. 22:19
 5/22 anonim ***** válasza:

Akkor én is kérdeztem, mert bizonytalan voltam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. dec. 22. 22:22
 6/22 A kérdező kommentje:
Ez biztato angyalok,koszi!
2012. dec. 22. 22:33
 7/22 anonim ***** válasza:
A halvány csík is csík! Később foganhatott, azért halovány! 2-3 nap múlva ismételd, meg (persze ha kibírod kivárni), szerintem erősebb lesz! Gratulálok, remélem január elején én is örülhetek végre! :-)
2012. dec. 22. 22:46
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én két csíkos tesztem olyan halvány volt, hogy csak forgattam és anyuval kiguvadt szemekkel néztük, hogy vajon tényleg ott van e a másik csík is, vagy csak képzeljük. Ott volt. Mára már négy éves a fiam:) Szorítok!
2012. dec. 22. 22:48
 9/22 anonim ***** válasza:
Ez a teszt àll a listàn az utolsòk kozott èrzèkenysèg szempontjàbòl!Nehezen mutatja ki a korai terhessèget.Mikor kellett volna megjonnie?Szerintem pàr nap mùlva erosodni fog.
2012. dec. 23. 14:26
 10/22 anonim ***** válasza:
A halvány pozitív is pozitív. Ha nincs HCG a szervezetedben, akkor semmi nem jelenik meg a másik csík helyén. Az első teszten nekem is alig látszott.
2012. dec. 23. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!