Időn túli teszt, száradási csík, vagy pozi?
Figyelt kérdés
Korán reggel csináltam terhességi tesztet, de nem kizárt, hogy félálomban kimentem pisilni előtte. A teszt időn túl lett pozitív, de nem szürke a csík, mintha száradási lenne, hanem halványlila. A peteérésem kb 2 hete volt, változó hosszúak a ciklusaim, szóval nem tudom, mikor kellene pontosan megjönnie. Szerintetek lehet terhesség?2012. dec. 24. 17:41
2/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam lefényképezni, de nem igazán látni a második csíkot fényképen :(
2012. dec. 24. 18:00
4/9 anonim válasza:
Kedves utolso!
Sztem eltevedtel... ! Osszekevered a kerdezot velem. 2 kerdessel lejjebb az en kerdesem is hasonlo.
De ha kinyitnad a szemed latnad, hogy ott van kep itt nincs. En ekezet nelkul irok, ez a kerdezo pedig ekezettel. Es ha elolvasnad a kerdesemnel a valaszokat rajonnel, hogy vki ugyan abban a cipoben van mint en. Mint ah azt ott le is irta.
Azt gondolom, az a valaszado tette ki ezt a kerdest.
5/9 A kérdező kommentje:
Pontosan, kedves utolsó, én vagyok az...
2012. dec. 24. 18:57
6/9 anonim válasza:
Megy a drukk neked kérdező (itt is) :)!!!
utolsó :)
7/9 A kérdező kommentje:
köszi!!! van valami fejlemény? :)
2012. dec. 27. 14:33
8/9 anonim válasza:
25.en reggel teszteltem utoljara akkor negativ volt. Mesi viszont azota sincs sehol...es meg csak az elojele sem... De nem mertem meg ujra tesztelni. Talan majd holnap vagy 30.an!
Nalad?
9/9 A kérdező kommentje:
dettó ugyanez :(
2012. dec. 28. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!