Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos voltál benne, hogy jön...

Biztos voltál benne, hogy jön a baba?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa érzéseim vannak néha:) Még korai tesztelni, 8. dpo-n vagyok, de olyan jó érzéseim vannak, nem mondom, hogy azt érzem konkrétan, baba van a pocakomban, mert elég korai, de szép dolgokat érzek, és csupa jót gondolok a témáról:) Ti hogy vagyok, voltatok ezzel? Később bebizonyosodott?
2013. jan. 4. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van, egyiknél sem éreztem. Mondjuk 3-ból 2 az első próbálkozós hónapban sikerült. A 3. nál az első hónapban meggyőződésem volt, hogy terhes vagyok, hát nem jött be. A 2. hónapban sikerült ő, amikor betegek is voltunk, és pont azt feltételeztem, hogy tuti nem sikerült. És mégis :)
2013. jan. 4. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
megkérdezhetem, mennyi idősek a gyerkőcök? :) gratulálok hozzájuk!!
2013. jan. 4. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem volt ilyen érzésem. Olyannyira, hogy 9 napja késett már, mikor teszteltem, akkor viszont brutálisan erős pozitív volt. :)
2013. jan. 4. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok: 5, 3 és 1 éves lányok :)

Drukkolok, hogy bejöjjön a megérzésed, majd írd meg :)

2013. jan. 4. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:

három kislány?:) az hatalmas buli lehet :)) imádom a kis csajokat! én is elsősorban azt "kérnék" :)

beszámolok majd:)

2013. jan. 4. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!