Éreztétek már hogy most biztos összejött a baba?
Én akkor éreztem amikor szeretkeztünk, ahogy berobbant :), pár perccel korábban a kellemesnél, de hatalmas erővel. És tényleg baba lett :)
Pár percig akkor lélegzetet se vettem, meg nem gondoltam semmire, és olyan fura érzés volt :)
hát ezt igazából,mint az egyik válaszoló is írta,még akkor az aktuskor megérzed,nem utána,mikor már meg kéne jöjjön,mert akkor álterhességi tüneteket is produkálsz.
Igazából a párom is érezte,hogy most volt a tuti,azt mondta,Neki még soha ennyire nem esett jól a szerelmeskedés,nekem ,meg ha hiszed ha nem annyira szarul még soha nem esett a sex,DE egész aktus alatt,egy babaarc lebegett előttem,még ma sem kapok rá nagyon magyarázatot,hogy miért? csak ennyit tudok rá mondani,tuti akkor fogant.
1 voltam
sok sikert és kitartást!!!!
Wow!
Kedves válaszoló csajok, köszi szépen, amit ide írtatok. Okoztatok vele nekem néhány nagyon kellemes percet (remélem értitek... :))
Ezt a kérdést én tettem fel, ebből minden kiderül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..
Ha közületek van valaki, aki szeretne velem ilyen dolgokról priviben beszélgetni, írjon rám nyugodtan!! :))
Ui.: főleg a 2-es számú hozzászólót várok üzenetet! Nagyon felizgatott, amit írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!