Akiknek nem jön a baba! Ti nem kaptok idegbajt attól, hogy mindenből arra következtetnek az ismerősök, hogy na biztos terhesek vagytok és utalgatnak?
Basszus.. 4-es válaszoló ez nagyon durva, elismerésem, h bírod még :S Sok sikert nektek!
Gondterhes, ez tetszik :)
Ettől én is falnak megyek, ráadásul a barátaim (a legközelibbek, akiket beavattam) meg család, nem hiszik el hogy gond van. Azt mondják azért nem sikerül, mert görcsösen akarom, ami nem igaz, mert volt idő mikor egyáltalán nem is foglalkoztam a dologgal, két év után meg jóhogy teszek mást is mint várom a sült galambot.
Szóval ha megkérdezik hogy vagyok, csak annyit mondhatok hogy jól, mert ha fáj a fejem, fáradt vagyok, megy a hasam, mert elkaptam valamit, akkor már mondják hogy na, terhes vagy. És nem tudok őket meggyőzni arról hogy nem. Hiába mondom hogy épp megvan, ááá a szomszédasszonynak is megvolt, 3 hónapig... Aztán meg csodálkoznak hogy tényleg nem...
De baromira fáj mikor így tippelgetnek, mintha kést forgatnának bennem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!