Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megint nem sikerűlt a baba,...

Megint nem sikerűlt a baba, hogyan tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
szinte majdnem minden jell arra utalt hogy lehet most sikerűlt :( szép görbe,petefészekfájdalom,mintha meg akarna jönni pár nappal ezelőtt,más folyás,hőhullámok,aztán jött 2 negatív teszt :(( a mai napon erősebb görcsök és enyhe barnázás :'(
2012. szept. 4. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Már számtalanszor leírtam itt.Az,hogy a teszt negatív,még lehetsz terhes.Korán teszteltél.Valakinek 3 hetet késik és csak akkor lesz pozitív,ennyi.
2012. szept. 4. 17:49
 2/5 A kérdező kommentje:
én nem szoktam minden hónapban tesztelgetni,utoljára 1 éve teszteltem akkor is csak azért mert 2 hetet késett :( szóval csak "nyomos indokal" tesztelek,most is a fentiek miatt tettem.Az első tesztet 12.dpo-n 25-sel és ma 15. dpo-n 12-sel
2012. szept. 4. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 3,5 évig vártam a babára. Volt egy csomó vizsgálat, lombik és a végén természetes uton sikerült a legnagyobb meglepetésünkre! Most 5,5 hónapos vasgyuró kisfiam van és lehet, hogy utban van a másik baba is. Még nem teszteltem de most még nem akartunk babát. De ha jönni akar mostmár jöjjön. Lehet nem pont ilyen válaszra vártál, csak azt akarom érzékeltetni, hogy csodák igenis vannak!
2012. szept. 4. 19:54
 4/5 anonim válasza:
még ne add fel hátha.ezt feldolgozni nagyon nehéz főleg ha nagyon szeretnéd.én 14 éve várom.kezelésről kezelésre hiába.már a könnyeim elfogytak.pedig eddig ez volt ami legalább kicsit megnyugtatott.
2012. szept. 5. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Én fél év hányadtatáson, vizsgálatokon, vitaminokon, gyógyszereken és egy vetélésen voltam túl, mikor végleg betelt a pohár és teljesen összetörtem. Onnan már nem volt mélyebb pont. És akkor feladtam.

Abbahagytam minden gyógyszert/vitamint, minden méricskélést, vettünk egy cicát és visszatértünk a régi kerékvágásba. 2 hónapra rá pozitívat teszteltem! :-)

Egyszerűen nem szabad rágörcsölni...tudom nagyon nehéz, nekem is sok időbe telt, mire megért bennem ez.

2012. szept. 5. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!