Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem megy el a babám?...

Ugye nem megy el a babám? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, kézi vizsgálattal megállapította, hogy megnövekedett, gravidisra utaló méhem van, tehát valószínűleg terhes vagyok. Levett citológiát is. Az ultrahangon a nagyszerű szakasszisztens nem látta a petezsákot, pedig még én is láttam, jól meg is kínzott, hasi majd hüvelyi ultrahangot csinált (jelzem, tavasszal az érett petesejtemet nem találta meg a folliculometrián, ami másnap meg is repedt....). Az orvos biztos a terhességben. Azóta néha jön egy-egy rózsaszínű csíkocska ha törlök. Ugye nem megy el a babám, és a citológia miatt rózsaszínezek?
2013. jan. 4. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy masik orvost! Es remelem, hogy megmarad a babad!
2013. jan. 4. 16:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Szóval ez nem a citológia miatt van? :(
2013. jan. 4. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez nem jó, ha élén pirosat vérzel.

Attól hogy erősebben ultrahangoz, vagy kenetet vett, ne megy el a baba!

Nekem mindig, minden terhességnél erősen nyomja oda a doki, és mégis megmaradtak a babák!

Ha sexelsz az uraddal, ugyan olyan, mégsem megy el a baba!

Ha egrszséges, akkor megmarad , ha nem....

Gondolom te sem vagy orvos, hogy megmondod láttad a petezsákot, de ők mégsem...

2013. jan. 4. 16:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kioktatást. Ja, és sehol nem írtam, hogy élénkpiros a vérzés, épp azt, hogy rózsaszínes... és képzeld, tudom, hogy néz ki ultrahangon egy 5 hetes petezsák...
2013. jan. 4. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az előző válaszolóval, nekem soha nem okozott fájdalmat az orvosi vizsgálat a terhességem során Illetve de, a legvégén, amikor már nyitva volt a méhszájam, de itt most nem ez a lényeg. Az elején nem lenne szabad hogy így megkínozzanak! Keress másik orvost szerintem is.
2013. jan. 4. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Citológia után 1-2 napig előfordulhat nagyon enyhe vérzés, ami inkább olyan rózsaszínes folyás, mint amit Te írtál.

Ettől függetlenül terhesség alatt érdemes minden vérzéssel orvoshoz fordulni. Akár a kórházba is bemehetsz most is, lehet, hogy adnának gyógyszert. Én véreztem a terhesség alatt többször és mindig bementem, még akkor is, ha 3 nappal előtte voltam. Soha nem küldtek el, hogy miért mentem. Annyi, hogy 3-dik alkalommal befektettek. Ezt nem lehet tudni így, hogy egy terhesség megmarad-e. Belőlem szó szerint ömlött a vér, mégis egészségesen megszületett a babám.

2013. jan. 4. 18:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már elmúlt a vérzés, megint tiszta a hüvelyváladék :)
2013. jan. 4. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, a citológia miatt volt! Örülök, hogy elmúlt!
2013. jan. 4. 20:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. jan. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!