Igy is maximalis esely van a teherbe eseshez? (erdekes a sztori)
A legjobb baratnom egyutt van egy elegge gazdag pasival es mivel a lehetoseget nem akarja elszalasztani kulonos modszerhez folyamodott.
A baratja a mellere vagy eppen ahova tudja veri szex utan vagy csak oralis utan.a baratnom kiszalad a mosdoba belenyul az spermaba es felnyomja maganak. es ezt megteszi 2 naponta. amikor elmeselte nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek. minden esetre erdekel hogy a terve mennyire lesz sikeres. Szerintetek??
Pár éve volt egy ilyen eset az amcsiknál. Valami fő muftit perelt be egy csaj, hogy gyereket csinált neki. A pasi váltig állította, hogy nem történt közöttük aktus. Elkezdtek pereskedni, mire kiderült, hogy a csaj csak leszopta, majd kirohant a WC-be és felfecskendezte magának az "anyagot", amiből tényleg terhes lett, mert a DNS vizsgálat viszont egyértelműsítette, hogy ki az apa.
Úgyhogy ha ezt a példát vesszük alapul a válasz igen. A barátnőd simán teherbe eshet.
A többi más kérdés...
Engem az döbbent meg, hogy valakinek ilyen egyáltalán az eszébe jut... de hogy a francba????
Ha 100 évig törném a fejem, akkor sem jutna eszembe, hogy ezzel a módszerrel be tudom juttatni a spermát... döbbenet.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak:igen,van rá esély,hogy terhes lesz.Bár remélem nem jön össze neki.Egy ilyen nőnek nem való gyerek.Gusztustalannak tartom,ha valaki a pénzre megy,de az még undorítóbb,ha valaki így akar megtartani egy pasit.Remélem nem jön neki össze a baba(bár az "ilyeneknek" mindig szerencséjük van),ha mégis,előre sajnálom szegény gyereket,hogy ilyen anyja lesz.
Egyébként ne haragudj,de ne lepődj meg azon,hogy olyan válaszokat kapsz,amilyet...Ahogy te is írtad,ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!
Ezt nagyon nehéz elhinni...
És a pasinak mit mondana, ha sikerülne és mit mondana a gyereknek???
Amúgy szerintem így nem sikerülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!