Létezik valamilyen gyógyszer, ami " rásegíthet " abban, hogy teherbe essek? Sztori-m lennt.
Figyelt kérdés
Nos! Sajna már 7. hónapja, hogy nem jött össze a baba. ( Tudom, ez még kevés, van, akik évekig próbálkoztak... )
Ha tudnátok valamit ajánlani, kerül bármire, megköszönném!
2011. febr. 17. 15:53
1/10 anonim válasza:
Homeopátiás (vényköteles) Mastodynon
Amúgy beszélj a dokival
2/10 anonim válasza:
Perui maca gyökér kapszula.A Forever Living Produktnál is láttam már,de van olcsóbb fajta is.Én a nevére sajnos már nem emlékszem,de keress rá google-ban,ki fogja dobni.
3/10 A kérdező kommentje:
Először olyannal próbálkozok, ami vény nélkül is kapható, ha ilyet tudtuk légyszi ezt irjátok meg! Köszi!
2011. febr. 17. 16:03
6/10 anonim válasza:
Egy próbát megér! Szorítok!! :)
7/10 anonim válasza:
Én sok mindennel próbálkoztam:cickafark és palástfű tea,E-,C-vitamin,Gnex-csepp,barátcserje kapszula. Aztán mégis csak elmentem a dokihoz (másfél év után) és írt fel 1 havi adag Clostibegy-t és Utrogestan-t. Elszedtem a gyógyszereket és a következő ciklusomban fogant meg a kisfiúnk!!!! :-))))
8/10 anonim válasza:
Nekem írtak fel receptre peteérést segítő gyógyszert, azzal sem sikerült. Aztán rádumáltam a párom, hogy ne naponta legyünk együtt, hanem 2-3 naponta, és akkor összejött. :-))) 13 hónap várakozás után.
9/10 anonim válasza:
Szabó Gyuri bácsi féle baba váró tea. Sok jót hallottam már rola.
10/10 Ercsi71 válasza:
Sziasztok!
Én is most kezdtem inni egy italt és kb 200 baba meg fogantatása köszönhető ennek a terméknek!Mink is szeretnénk babát és 3napja el kezdtem.Ha érdekel valakit meg írom privibe!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!