Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba? Viszontagságos...

Lehet baba? Viszontagságos sztori, kérlek olvasd el, és írj véleményt, nagyon izgulok.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, elég hosszú... Dec. 20-án jött meg, babát szeretnénk.

Januárban 18-ára nem vártam, nem is jött, de a 40.napon elkezdtem vérezni és fájdogálni. Voltam ultrahangon 38. ciklusnapon, ahol SEJTHETŐ volt 13mm-es petezsák 7mm-es embrióteleppel. A vérzés napján doki, UH, nem látott semmit, plusz teszt is - lett amit csináltak (2 korábbi tesztem is -), igaz nem ugyanaz a doki nézett. Amúgy jártam egy 3. dokinál is még a vérzés előtt, ő sem látott babát. Visszahívtak 1 héttel későbbre (teli hólyagos uh-ra még az a doki aki látott valamit, de aztán a vérzés napján ügyeletes doki is visszahívott), most várom, hogy mehessek, már csak pár nap. A vérzés nem olyan erős, de nem is épphogy pár cseppes pecsételő. Már múlófélben. Január elős felében beteg voltam, láz, valamilyen alhasi gyuszi, petefészek vagy nyirokcsomó, passz, uh nem mutaott semmit, de kikezeltek, volt rá gyógyszer. Nos, mit gondoltok, mi lehet...?

2010. jan. 29. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vagy késői ovuból terhesség, amit még nem mutat ki a teszt, vagy missed ab. Más nem jut eszembe. Kívánom neked a legjobbakat, és persze egy babát.
2010. jan. 29. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi...remélem minden jól alakul...

Tudod, az a fura, hogy egyik nap látja a doki 5 hetes 2 naposan, másnap és 3adnap nem látja másik 2 doki, és a 2. gép ismét az volt ami látta

2010. jan. 30. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!