Vajon már nem is válhat valóra az álmom?
Nem csak akkor lehetsz boldog és jó anyuka, ha 30 alatt szülsz. Bátorításnak/vigasztalásnak itt az én történetem.
Nekem amióta az eszemet tudom az volt a vágyam, hogy anyuka lehessek, aztán úgy hozta az élet, hogy csak jó sokára teljesült a vágyam... Az első férjemnek nem lehetett gyereke, így örökbe fogadtunk 2 kislányt, majd tönkrement a házasságunk. Sok idő eltelt, mire fel tudtam annyira dolgozni, hogy nyitni merjek egy új kapcsolatra. De megérte várni, eljött az igazi szerelem is :) Vele amikor szabad utat adtunk, szinte azonnal sikerült egy babát összehozni. Olyan tökéletesre sikerült, hogy gyorsan kedvet kaptunk még egyhez :) Így született két kisfiam. 37 és 39 éves voltam a születésükkor.
Sok sikert Nektek, biztosan összejön az a kisbaba hamarosan.
16-nak:
Köszönöm :) igen négyen vannak, bár a nagyobbik lány már kirepült, ő 21 éves. A második lányom 14 éves, a kicsik 4 és 2 évesek.
Hogy én is írjak még valami biztatót :-)
Nekem fiatal körömban mindig az volt a tervem, hogy 2000-re már biztosan lesz egy férjem és egy gyerekem, akkor 26 voltam. Aztán mire eljött 2000, még közelében sem voltam ilyesminek, még egy rendes pasim sem volt, gyerek meg egyáltalán bele sem fért volna az akkori életembe (körülmények, munka, elfoglaltságok, tanulás, sok utazás stb.)
32 voltam, amikor a férjemmel összeházasodtunk, konkrétan a gyerekvállalás miatt (előtte is együtt éltünk). De sajnos 4 év telt el, mire végre gyerekünk lett, viszont akkor mi is szépen belehúztunk, mert most 39 vagyok és 3 gyerekünk van :-)
Ne búslakodj, nincs miért. Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!