Valóra válhat? úgy szeretném!
az álmom: elmentem kunfehértóra focit nézni.a családdal.női mecs volt. volt ott egy lány nagyon tetszett. amikor lejöttek a pályáról aztán mondtam neki hogy találkoznák vele. mondta ő ha bejutok az öltözöjükbe akkor találkozik velem.. az öltöző előtt egy biztonsági őr volt. így elvettem egy riportertől a mikrofont és mint tv- interjúnak állítva bejutottam. rám mosolygott aztán kiment az ajtón és eltűnt. majd elindultam haza hajóval. én vezettem csak elfelejtettem hogy hogy kell.így a partnak vezettem és ott kellet maradnom. mondták hogy lesz a tűz napja (aug.20. lehetett) és maradjak.maradtam. ültem a szobába és elkapott egy érzés hogy ki kell mennem az utcára. kimentem és nem sokkal rá több 1000 fehér pólós lány fut. majd azt mondom: nekem indulnom kell. elindulok hogy velük fussak aztán a jobb kezemet megfogja valaki. ránézek és a lány. futottunk ahogy tudtunk.ő összeesett és kórházba került. vele voltam végig.a fején egy háló fülébe vmi dugó. aztán vmit önthettek vmit a fülébe. rosszul éreztem magam hisz újra elment... majd megcsokoltam és majdnem felébredt. aztán csörgött az órám és aztán jött a valóság. még nem álmodtam ilyet de felkeltem mikor rájöttem hogy. amíg aludtam sírtam. nagyon valóságos volt főképp amikor a lánnyal voltam.éreztem az illatát a keze puhaságát és a csókot is éreztem. lehetséges hogy valóra válik csak egy kis része...mit jelenthet ez?
vagy vmi üzenet lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!