Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valóra válhat? úgy szeretném!

Valóra válhat? úgy szeretném!

Figyelt kérdés

az álmom: elmentem kunfehértóra focit nézni.a családdal.női mecs volt. volt ott egy lány nagyon tetszett. amikor lejöttek a pályáról aztán mondtam neki hogy találkoznák vele. mondta ő ha bejutok az öltözöjükbe akkor találkozik velem.. az öltöző előtt egy biztonsági őr volt. így elvettem egy riportertől a mikrofont és mint tv- interjúnak állítva bejutottam. rám mosolygott aztán kiment az ajtón és eltűnt. majd elindultam haza hajóval. én vezettem csak elfelejtettem hogy hogy kell.így a partnak vezettem és ott kellet maradnom. mondták hogy lesz a tűz napja (aug.20. lehetett) és maradjak.maradtam. ültem a szobába és elkapott egy érzés hogy ki kell mennem az utcára. kimentem és nem sokkal rá több 1000 fehér pólós lány fut. majd azt mondom: nekem indulnom kell. elindulok hogy velük fussak aztán a jobb kezemet megfogja valaki. ránézek és a lány. futottunk ahogy tudtunk.ő összeesett és kórházba került. vele voltam végig.a fején egy háló fülébe vmi dugó. aztán vmit önthettek vmit a fülébe. rosszul éreztem magam hisz újra elment... majd megcsokoltam és majdnem felébredt. aztán csörgött az órám és aztán jött a valóság. még nem álmodtam ilyet de felkeltem mikor rájöttem hogy. amíg aludtam sírtam. nagyon valóságos volt főképp amikor a lánnyal voltam.éreztem az illatát a keze puhaságát és a csókot is éreztem. lehetséges hogy valóra válik csak egy kis része...mit jelenthet ez?

vagy vmi üzenet lehet?

2012. jún. 20. 10:46
 1/4 A kérdező kommentje:
jah és amíg álmodtam addig a valóságban sírtam
2012. jún. 20. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem válhat és nem fog valóra válni. Ez van.
2012. jún. 20. 12:24
 3/4 A kérdező kommentje:
kár....
2012. jún. 20. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
sajnálom, h nem fog valóra válni :-( nem szokott. próbáld megfejteni, miért is álmodtad ezt.. azt tudod, h visszafelé álmodunk? előbb megálmodtad a csókot, aztán a lányt, a kórházi körülményeket, a futást, stb. így visszafelé. csókkal álmodni nem szorul magyarázatra :-)) a lány kinézete lehet bárhonnan, tévéből, utcáról, stb. kórház?? láthattál filmet v olvastál cikket róla, esetleg gondoltál kórházra valamiért. a továbbiak a "megmagyarázások" az álomban: miért kerül kórházba? miért futtok együtt? hol is vagy? hogy kerülsz oda? és így burjánzik az lom egy részletes történetté, míg majd összeáll, és te lineárisan (idősorrendben) éled meg az emlékét.
2012. jún. 20. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!