Vajon már nem is válhat valóra az álmom?
Mitől vagy elkeseredett, hisz a baba már a pocakban van? :)
Nekem 34 évesen jött az első gyerekem.. nekem ez a gondolat sosem fordult meg a fejemben. :) Ja, és nem is akartam 30 alatt anya lenni, mert annyi más "dolgom" volt, amiket előtte még meg akartam csinálni. Ma sem csinálnám másként, ha újra kezdhetném.
2013. jan. 3. 09:19
Én is így vagyok vele, de nekünk évek óta nem jön össze a baba, és én is sokszor úgy érzem, hogy már lassan késő. De nem adjuk fel.
29N
2013. jan. 3. 09:21
3/18 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam, de nincs a pocakban a baba....ezért vagyok elkeseredve....
Én csak 30 évesen kezdtem babára vágyni és még épp 30 voltam, amikor anya lettem. Viszont sok barátnőm még apát sem talált... Egy rokonom meg csak 35 évesen kezdte a babázást, most mégis a negyediket várja :) Mindenkinek más a története, nincs kötelező forgatókönyv.
2013. jan. 3. 09:36
Ja, bocsi, azt olvastam hogy most töltötted be a 30. hetet.. (nem évet). Szerintem ne keseredj el, nekem egyáltalán 33 évesen jutott először eszembe, hogy szeretnék már babázni. :) És most elvittem oviba a gyerekeket (egy év van köztük) és abszolút nem lógok ki a szülők közül (kinézetre sem) a 40 évemmel. :)
2013. jan. 3. 09:38
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást...nem is félnék én, ha tudnám - ha tudhatnánk, amit senki sem tud előre - hogy hamar sikerül teherbe esnem. De már most pánikolok, hogy hagytam sok évet "elmenni" és a végén nem jön majd össze, mert "öreg" leszek....
Ezen kár aggódnod, mert ha nem is jönne össze hamar, akkor még mindig van más lehetőség (inszem, lombik) a sikeres terhességhez! :) Amúgy meg mint látod, 33 évesen akartam először anyuka lenni és a 34. szülinapomra egy év múlva meg is született, és egy év múlva jött a második. Nem hiszem h ez annyira korfüggő lenne.
2013. jan. 3. 09:46
Ne félj előre!
Mert lehet, hogy 1 éven belül simán teherbe esel! Sőt, lehet rögtön már az első próbálkozásokkor! :P
Nem szabad pánikolni, tudom könnyű ezt mondani, de.... mi is 4 évet vártunk míg eljött a baba hozzánk. Mindnet kipróbáltunk, csak a lombikot nem. Aztán letettem róla, mert jött egy nagyon jó álláslehetőség. Aztán 2 héten belül teherbe is estem :P
2013. jan. 3. 09:47
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, gratulálok nektek, jó olvasni, hogy sikerült!Annyira szeretnék már valakinek én is hasonlókat írni és megnyugtatni, tudni, hogy anya vagyok!
2013. jan. 3. 09:54
Kapcsolódó kérdések: