Miért van az, hogy 18 éves vagyok, de bármit megtennék, ha teherbe eshetnék?
Nekem is volt ilyen korszakom, most lassan 22 vagyok, és ez az érzés egyre csak erősödik. :)
Van úgy, hogy nem növi ki az ember. :)
Nekem is volt ilyen időszakom, pont 18 évesen! :)
Szerencsére vártam! Sokminden kimaradt volna az életemből a gyerek miatt. Aztán később még tovább vártam és 30 felett szültem két gyerkőcöt. Lassan 37 leszek és remélem már megfogant a 3. gyerek!
Szóval reeeengeteg időtök lesz még babázni, menjetek nyaralni, utazzatok, fejezd be a sulit (nekem a fősuli utolsó éve kínszenvedés volt gyerek mellett) és élvezzétek ki a felhőtlen hónapokat, éveket!
Imádom a gyerekeimet, de szokszor hiányzik egy kis szusszanásnyi idő, hogy csak magammal tudjak foglalkozni, képezzem magam, tanuljak.
GYES után diplomával is baromi nehéz boldogulni, hát még anélkül! Teremtsd meg az egzisztenciádat, dolgozz kicsit! Ismerj meg új embereket! Az csak előnyödre válik!
szia, én valahol együtt tudok érezni veled, mert én is ugyanígy voltam, csak kb 16 éves korom óta. a mai napig is gyötör ez a vágy, de már valahogy mintha enyhülne, vagy csak jobban le tudom magam foglalni. most már 21 éves vagyok, több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal, de ő még legalább 1-2 évet várna vele, amit én tiszteletben tartok. Hidd el,ha erőltetnéd vele, csak rosszat érnél el... Nagyon gondold meg, hogyan döntesz. nem csak a saját, hanem a leendő babád sorsa is a kezedben van. :) kívánom mindenkinek a legjobbakat :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!