Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi ideg maradjak fekve...

Mennyi ideg maradjak fekve aktus után, a teherbeesés érdekében?

Figyelt kérdés
Egész éjszaka nem szeretek úgy maradni,higénia szempontjából szeretek minnél hamarabb letusolni.

2012. dec. 30. 21:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
bár nem tudom még, sikerült-e, én 30 percet feküdtem, mondjuk el is voltam fáradva:D aztán nem zuhanyoztam inkább, csak reggel, reggel még kicsit fel is polcoltam a derekamat - hátha:)
2013. jan. 3. 08:13
 32/37 anonim ***** válasza:

hozzászólok ehhez a büdös dologhoz is:) az biztos, hogy jellegzetes illata van, de szerintem akkor büdös, én akkor nevezném annak, ha más baja is lenne, fertőzés stb.

nekem speciel a combomon nem szokott lenni, mert zsepivel megyek ki gyorsan a wc-re, ahol megtörlöm magam kívülről, aztán visszamegyek, addigra a párom is ezt tette és összebújunk:) szerintem ez kell, nekem legalább is:)

2013. jan. 3. 08:17
 33/37 petera6 ***** válasza:

Én most 15-30 percig maradtam fekve + fenék alá kispárna (ha nem este voltunk együtt). Ha este, akkor én is úgy maradtam reggelig...bár elég rosszul aludtam, mert bizony ki-kifolyt ez-az éjszaka, akkor meg felkeltem törölgetni :)

A higiéniával úgy vagyok, hogy szépen megtörölgetem magam nedves törlővel, ill. ha megyek valahova, akkor letusolok. De csak a felfrissítés kedvéért, nem azért, mert bomlásszagom van.

Egyelőre második havi próbálkozás, és még nem tudom, hogy sikeres e. Előző hónapban nem vettem be ezeket a trükköket.

2013. jan. 3. 09:17
 34/37 Golan Trevize ***** válasza:

Mi is hónapokig próbálkoztunk.

Aztán úgy jött össze, hogy már nem is foglalkoztunk az egésszel, gyertyaállás, stb. sem volt, rögtön utána mentünk zuhanyozni.

2013. jan. 3. 09:22
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy percig nem tudnék zuhanyozás nélkül az ágyban fetrengeni szex után. Mindketten lefürdünk, és utána ugyanúgy össze leht bújni. 6 gyereket hoztunk így össze.
2013. jan. 3. 10:34
 36/37 Nikykeeehh válasza:
Sziasztok! Én most voltam az orvosomnál, hogy megnézze van e peteérésem, ugyanis már 2 éve próbálkozunk a férjemmel és nem jön össze a baba.. azt mondta a doki, hogy van peteérésem de menjek vissza kedden, hogy megnézze meg is reped e.. És akkor azt mondta, hogy most a bal oldalon van, és hogy oda "koncentráljunk" tehát aktus után forduljak a bal oldalamra és rakjak párnát a fenekem alá? könnyebben sikerülhet a baba?
2013. márc. 31. 19:26
 37/37 A kérdező kommentje:
Én még ilyet nem hallottam,de szerintem igen,úgy érthette a dokid.
2013. ápr. 1. 01:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!