Mennyi ideg maradjak fekve aktus után, a teherbeesés érdekében?

hozzászólok ehhez a büdös dologhoz is:) az biztos, hogy jellegzetes illata van, de szerintem akkor büdös, én akkor nevezném annak, ha más baja is lenne, fertőzés stb.
nekem speciel a combomon nem szokott lenni, mert zsepivel megyek ki gyorsan a wc-re, ahol megtörlöm magam kívülről, aztán visszamegyek, addigra a párom is ezt tette és összebújunk:) szerintem ez kell, nekem legalább is:)

Én most 15-30 percig maradtam fekve + fenék alá kispárna (ha nem este voltunk együtt). Ha este, akkor én is úgy maradtam reggelig...bár elég rosszul aludtam, mert bizony ki-kifolyt ez-az éjszaka, akkor meg felkeltem törölgetni :)
A higiéniával úgy vagyok, hogy szépen megtörölgetem magam nedves törlővel, ill. ha megyek valahova, akkor letusolok. De csak a felfrissítés kedvéért, nem azért, mert bomlásszagom van.
Egyelőre második havi próbálkozás, és még nem tudom, hogy sikeres e. Előző hónapban nem vettem be ezeket a trükköket.

Mi is hónapokig próbálkoztunk.
Aztán úgy jött össze, hogy már nem is foglalkoztunk az egésszel, gyertyaállás, stb. sem volt, rögtön utána mentünk zuhanyozni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!