Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alkoholt inni lehetséges...

Alkoholt inni lehetséges terhesség alatt?

Figyelt kérdés
A "problémám" a következő. Elképzelhető, hogy alakul egy pocaklakó, két napja volt pé.-em, tehát nagyon korai bármit is mondani, vagy gondolni, pláne tesztelni. Holnap Szilveszter, házibuli, és bár nem vagyok nagy piás, de egy üveg bor egy este alatt nem szokott nekem megártani (évente egyszer, kétszer) DE kihatással lehet bármire "odabent"? Mert akkor én ugyan nem iszom!!!
2012. dec. 30. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Egy üveg bor biztosan nem tesz jót neki! Sőt... ha iszol éjfélkor egy fél pohár pezsgőt, az nem gond, de ha nem akarod, hogy a babádnak baja legyen, szerintem elégedj meg ennyivel.
2012. dec. 30. 21:06
 2/9 A kérdező kommentje:

ó dehogy akarnám! csak sok helyen azt hallani, ilyenkor még "nem számít", kb. a beágyazódás se történt meg, de igazad van, amúgy se vagyok nagy ivós, csak alkalmakkor, most Karácsony első napján, kicsit több volt

egyedül a társaság miatt aggódok, nekik mit mondok?:)

2012. dec. 30. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Én anno egy lánybúcsú előtt tudtam meg, hogy terhes vagyok. Ott úgy úsztam meg az ivást, hogy azt mondtam, antibiotikumot szedek. Senki sem gyanakodott, elfogadták, mert arra ugyebár nem tanácsos inni
2012. dec. 30. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:

azért annyira ne szaladj előre.

egyáltalán nem biztos hogy terhes leszel,vagy lettél.

2012. dec. 30. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Elmesélem az én sztorimat.

Sokáig nem estem teherbe, sőt azt hittem, nem is lehet gyerekem. Előrebocsátom, hogy sosem szoktam inni, de akkor is pont szilveszter volt és valahogy úgy alakult, hogy a párommal elmentünk házibuliba, ahol úgy becsiccsentettem, mint a csacsi. két hétre rá kiderült, hogy terhes vagyok, de a világon semmi baja nem lett a kisbabámnak. Bár az is igaz, hogyha terveztem volna, akkor kevesebbet iszom. De egy-két pohár bor nem árt, az biztos.

2012. dec. 30. 21:26
 6/9 A kérdező kommentje:
21:16 láthatod, ha elolvasod, hogy ezzel tisztában vagyok, erre is utalt a kérdésem, így árthat-e?
2012. dec. 31. 07:18
 7/9 petera6 ***** válasza:
100%
Én hasonló helyzetben vagyok. Pár nappal peteérés után, tervezzük a babát. Én fogok inni. Ha bármilyen más kérdést tettél volna fel teherbeeséssel kapcsolatban, 10-en azt válaszolták volna, hogy ne görcsölj rá, éld a megszokott életedet. Na, én pont így fogok tenni szilveszterkor is :) Nagyon remélem, hogy van valami kialakulóban a testemben, de valljuk be, ha így is van, még a beágyazódás környékén sem vagyunk. Nem vagy se alkoholista, se felelőtlen azért, mert szilveszterkor iszol. (Azért ne hányásig :D )
2012. dec. 31. 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nyugodtan igyál. Persze nem fetrengésig, meg ne töményeket, de egy kis borozgatás, éjfélkor 1 pohár pezsgővel nem fog ártani. Még csak 3 napja volt peteérésed, ha történt is megtermékenyülés, még nagyon korai szakaszban van, és egyáltalán nem is biztos, hogy teherbe estél.
2012. dec. 31. 08:58
 9/9 A kérdező kommentje:

én is nagyjából erre gondoltam:) TUDOM, hogy lehet, nincs is semmi, de ha meg igen, akkor meg utána biztos bánnám, és aggódnék:)

a dohányzást (heti 3 szál..) is felfüggesztettem teljesen, ennyit megér:)

2012. dec. 31. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!