Lehetséges hogy ez már beágyazódás?
Dec.13-án kellene megjönnie.. 1-jén, és 2-án voltunk 1ütt a párommal, és ma szédülök, gyengeség érzetem van. Nem nagyon kívánom a cigit. ez az első tabletta mentes hónapom. elötte 5 hónapig szedtem fogamzásgátlót. De negatív egészségügyi hatásai miatt abbahagytam. teljesen felborította a hormonjaimat...És lehet h. ez most hülyeség, de az együttlétünk óta olyan jó belső harmónia van bennem, hogy együtt van a család, és minden jó, velem van akit szeretek és ő is velem stb... Eddig nem volt ilyen. Miért lehet ez? Ill. sok szélgörcsöm van, és bélgázom.
A NORMÁLIS válaszokat előre is köszönöm.
Korai lenne szerintem, mert a beágyazódás néhány nappal az esedékes vérzés előtt szokott lenni rendszeres ciklus mellett.
De! Itt most a Te esetedben minden felborult, szóval bármi elképzelhető, még az is, hogy babás vagy.
Az idő eldönti...
Annyi ilyen kérdés van, nekem az a véleményem, hogy "lelki szemeiddel" érezheted, de fizikailag nem.
Én nagyon korán megéreztem a terhességeimet, mindig fizikai tünetek alapján, de soha nem az aktus környékén. A legkorábbi az volt, amikor 9 nappal az aktus után émelyegtem és szagundorom volt, másnap reggel erős + tesztem volt.
Ilyet kívánok Neked is mihamarabb!
első
Köszönöm a jó kivánságot:)
Te a lelki szemeiddel hogy érezted?
Lehet hogy lehangoló, de én a lelki szemeimmel sosem éreztem semmit. :o) Aztán jött a hányinger. :S
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!