Mit csináljak? Valószínű h terhes vagyok, de a párom nem szeretné megtartani mert úgy gondolja hogy nincs meg az anyagi háttér pedig meg van legalábbis az én részemről. Azt szeretné ha be venném a 72 órás tablettát, de én nem szeretném! Mit tegyek?

Mindenképp ülj le a barátoddal komolyan beszélgetni, és kérdezd meg, hogy akar-e gyereket, és ha most nem akkor mitől fog? Én is így tettem és a beszélgetésre egy évre babát várunk és a párom szólt, hogy most eljött az idő! :)
Jobb ezt letisztázni, előre, mert lehet hogy lesz még baleset, és akkor ha lecsúszol a 72 órás bogyóról nehogy az abortusz legyen a kérdés!
Csak azért mondom, hogy mindenképp beszélj vele, mert lehet, hogy Ő úgy tervezi, hogy még vagy 10 évig nem is akar gyereket, vagy egyáltalán nem, és az nem biztos, hogy a te terveiddel összeegyeztethető, és akkor lehet gondolkozni, hogy lehet, van más ember, aki hasonlóan gondolkozik, mint én!
A lényeg, hogy ez a jelenlegi helyzet mindenképp közös döntés legyen!

nem olvastam el minden kommentet
először úgy értettem, már biztos, hogy baba van, és a párod most találja ki, hogy nem szeretné, ebben az esetben nem vetetném el, de így, hogy "baleset" történt, meg sem beszéltétek, nem próbálkoztok, bevenném a tablettát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!