Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményetekre.Az utolsò mensim első napján kezdtem el fogamzásgátlòt szedni.12- t beszedtem és abbahagytam mert rosszul voltam tőle.Nem bírom a gyògyszereket.A 14.napon nem vigyáztunk.Tehát két tabi kimaradt ekkor már.Védett vajon az a 12 szem?Holnap kéne megjönnie de már 2 napja vizelési ingerem van és a hasam is fájdogál.Tegnap este negatívat teszteltem,de ùgy érzem,vmi nem stimmel.Van már két lányom,ezért gyanùs.Szerintetek?
2012. dec. 29. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:

1. szerintem nem vagy terhes

2. tünetei még amúgy se lennének

3. ha gyógyszert szedsz, szedtél, nyilván nem akartok most babát, akkor miért nem védekeztetek?

4. orvost kerested már a gyógyszer miatt?

2012. dec. 29. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért nem védekeztünk mert reméltük hogy védve vagyok.Ha becsùszik a baba,nem haragszunk meg.:-)Igazábòl csak kiváncsi vagyok hogy összejöhetett-e.Nem bánnám.Tudtam hogy a gyògyszerszedès nem jò ötlet,mert sose bírtam.Mirenám volt fent,3 évig de gondok voltak vele.A gyògyszer csak egy átmeneti megoldást jelentett,de nem bírtam.Orvossal beszèltem,de megvárom már hogy megjön-e.Tűrelmetlen vagyok ès gyanùsak a tünetek.Mindkèt terhességemnél a várt mensi előtt már voltak bőven tünetek.
2012. dec. 29. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
ettől függetlenül szerintem 12 nap gyógyszer is elég volt, és nem vagy terhes!
2012. dec. 29. 22:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Holnap vagy azután kiderül.Azért köszi.
2012. dec. 29. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első hónapban még vigyázni kell,m nem vagy védett,sőt akár a 6.hónapban v bármelyikben véletlenül kimaradt tabi miatt is előfordulhat,ismerek ilyet.
2012. dec. 30. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Elvileg egy szem kihagyástól is teherbe lehet esni, mert nagyon kevés a hormontartalma a mostani fog. gátlóknak.
2012. dec. 30. 12:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen,én is így gondolkodtam,ùgyhogy 50-50.Egyelőre semmi nyoma a mensinek.Mára várom vagy holnapra,előfordul hogy a 29.napin jön meg.Hát nem tudom.Végülis nem tragédia ha becsùszott,csak jò lenne már tudni.A kihagyott tabik miatt gyengülhetett az a kezdetleges védelem,mert ugyebár frissen kezdtem el gyògyszert szedni.Viszont a mensi javára írhatò hogy nagyon kipattanásosodtam.A terhessèg javára meg hogy mensi előtt nem szokott enyhe vizelési ingerem lenni.Ilyen az első terhességemnél volt amikor még nem is tudtam ròla.Fogok írni ha történik valami.:-)Azért kiváncsu vagyok a véleményekre,tapasztalatokra.
2012. dec. 30. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!