Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Problémám: Terhes lehetek?

Problémám: Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Rengeteg furcsa kérdés van itt. Buta, tudatlan tiniktől. Én is jót nevettem rajtuk eddig. De én is beleestem. Olvastam itt elég sok mindent, és ez-az bennem maradt.

A barátommal mindketten szüzek vagyunk, de próbálkozunk. Egy hete sikerült őt annyira kielégíteni, hogy elmenjen. Mindketten fehérneműben voltunk, de érintkezett az ő nedves területe az én bugyimmal, ami ugye elég közel van a vaginámhoz. És félek, hogy a spermája átjutott a szöveteken és terhes lehetek. Megtörténhet?

2012. dec. 28. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
ez azért kevés a teherbeeséshez, nyugi
2012. dec. 28. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes.
2012. dec. 28. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem került a hüvelyedbe akkor nem .De ez egy komoly jel hogy elkezdjetek gondolkozni a védekezésen ! Ilyen esetre ha behatolás nem történik és aggódtok elég lehet a Pharmatex krém,de legyen nálatok óvszer is mert ez bizony nagy hiba százalékkal működik ha ,tovább léptek ,szeretkeztek is.Sok Pharmatexes baba van... de biztonságot ad pettinghez és gumi mellet is.Nemi betegségétől pedig csak az óvszer véd.Legyen nálad is.
2012. dec. 29. 01:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Áááá!Biztos nem vagy terhes!
2012. dec. 29. 18:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!:)
2013. jan. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!