PCO gyanú lehet? Segítene nekem valaki? Szerintetek ilyen hormonsorral, úgy, hogy nincs más problémám és clostit szedek, lehetek terhes?
3. napi hormonsorom :
-TSH : 3,260 mlU/ml
-FSH : 5,0 mU/ml
-LH : 11,82 mlU/ml
-prolaktin : 7,66 ng/mL
-progeszteron : 1,34 nmol/l
-estradiol : 113,7 pmol/L
Kíváncsi lennék, de csak olyan véleményére, aki valamennyire ért hozzá, hogy mit gondol. Köszi minden választ.
TSH-nak 1 körül kell lenni a babához.
FSH:LH aránynak meg 1:1-nek kb.
A TSH-ról én is hallottam, hogy teherbeesésnél 1 körüli érték az optimális, de sajnos nem igazán foglalkoznak vele, ha határértéken belüli... :(
LH és FSH arány alapján PCOS lehet.
Progeszteron a 3. napi vérvételnél jó, de a 21. napon már 15-20 körüli értéket kellene produkálni...
Testosteron szint?
UH mit mutat? IR-t nem néztek?
Egyéb tünetek?
Sajnos, hasonló cipőben járok én is...
Az Ir az az inzulinrezisztencia. A pco alapbetegsége.
Elmesélem, velem hogy történt.
Pcot diagnosztizáltak, fogytam 27 kgot, volt rendszeres ciklusom, igazoltan peteérés, baba sehol. Minden értékem jó volt, senki nem értette, miért nem sikerült 4! inszemináció. Majd miután a 4. sem sikerült, letettünk róla. És összejött.
Annyit diétáztam, hogy besokalltam. Nem tartottam be, de hízni sem híztam. A magas inzulinszint miatt nem volt megfelelő a petesejt minősége. Ezért nem sikerült a baba.
Aztán azért sikerült, mert betartottam a diétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!