Volt már valaki terhes és közben mensizett? És ha igen milyen tünetekkel?
Csinálj még egy tesztet. Ha terhes vagy, akkor már egyértelműen mutatnia kell.
Most az van, hogy vagy téves volt a teszt, ill. amit 2. halvány vonalnak néztél az szellemcsík volt, vagy korai vetélésed volt, vagy terhes vagy, és annak ellenére jelentkezett némi vérzés. Szóval tesztelj újra.
Én totál így jártam múlt hónapban, mint Te. volt egy halvány, de jól kivehető tesztem és sajnos 2 napra rá megjött. Korai vetélés :(
Tesztelj mégegyszer!!!
Ezt minden kétséget kizáróan csak az orvos tudja megmondani.
Nekem is 3 halvány csíkos tesztem lett vérzés mellett, be is mentem az ügyeletre, biztos, ami biztos. Sajnos felszívódó terhesség volt, azt mondta az orvos, a HCG-termelődés beindult, de a beágyazódás nem volt sikeres(kémiai terhesség), a HCG-csökkenésnek viszont idő kell.
Azt mondta, mégis jó, hogy bementem, mert ha látott volna mégis valamit a megvastagodott nyálkahártyán kívül(ilyenkor vszínű csak petezsákot lehetne), akkor gyógyszer mellett kellett volna még várni, kontrollokkal, hogy mi lesz (baba vagy küret). Így viszont méhösszehúzó cseppeket kaptam.
Lényeg, hogy én orvost javaslok, döntse el ő, és segítsen akár gyógyszerrel, ha kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!