Több mint 13 napja késik lehetek terhes ilyen tünetekkel?
Akár terhes is lehetsz, de nem biztos, vegyél egy terhességi tesztet és kiderül. A tüneteid alapján LEHET, hogy pozitív lesz! Akár már most is megcsinálhatod, mert ha baba van akkor legalább egy halvány poz-nak kell lennie.
Írd majd meg, hogy mi lett!
Szia!
Tünetek lehetnek hormonproblémától, vagy akár babától is.
Teszt, és mindenképpen doki. Ha pozi, akkor 2 hét múlva érdemes, ha negatív, akkor minél hamarabb mész hozzá, annál hamarabb derül ki mi okozza a késést.
Lehet baba is de hormongond is.
Elmesélem velem mi volt:
Általában 30 naposak voltak a ciklusaim. Az utolsó mensim 43 napra jött meg. A következő időpontja után 1 nappal (31cn) pozit teszteltem 25-ös teszttel. Ma vagyok 6 hetes :)
A helyedben tesztelnék. Tudom, hogy nem akarsz csalódni, de jobb biztosra menni :)
Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél.
Szia! Saját tapasztalat, hogy érezhetsz menstruációhoz hasonló tüneteket kora terhesen is. Ez semmi rosszat nem jelent gyerekre nézve ált.
Tesztről: Nekem olcsó Roszmanos is bevált pedig korán néztem, másnak drágább, de csak 2. tesztre. Szerintem a hormonok mennyiségétől meg egyéntől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!