Az alábbi tünetekkel lehetek terhes? Borzasztóan fáj az alhasam. Nem görcsöl, állandóan fáj, plussz 2 hete késik.
Figyelt kérdés
2008. ápr. 20. 19:28
2/9 anonim válasza:
Elképzelhető,de egy tesz tutira megmondja.Tesztelj,sok sikert!
3/9 anonim válasza:
Szíja!Csináltá tesztet?Jobb lenne ha holnap elmennél nőgyógyászhoz,mert vagy elfogsz vettélni vagy méhenkivüli babás vagy.Nem játék tessék elmenni orvoshoz.Vérezni nem vérzel?Az is lehet,hogy tud még segiteni.14 hetes kismami
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólásokat...igazából még nem szeretnék babát. úgyhogy nem kicsit vagyok kiakadva hogy mi is lehet...de valami biztos nincs rendben velem. meg olvasgattam hogy mik a terhesség jelei és nem igazán látom magamon. inkább csak ebben. amúgy még annyit hogy én arra is tippelek hogy felborult a hormonrendszerem, mert előtte szedtem gyógyszert 3 évig, aztán abbahagytam egy hónapra, majd újrakezdtem. előtte 2 hétig volt meg, most meg nem...valszín a doki lesz...
2008. ápr. 20. 19:55
6/9 A kérdező kommentje:
kismami nem vérzek, csak állandóan folyik valami sárgás váladék. és úgy fáj a hasam mintha megjönne. ezt 2 hete játszom kb.mi az a méhen kívüli terhesség amúgy?
2008. ápr. 20. 19:57
7/9 anonim válasza:
Szia! Ha abbahagytad a gyógyszert, akkor bizony felborulhat a hormonháztartásod. Én volt, hogy 2 hetente menstruáltam, aztán meg vagy másfél hónapg nem jött meg, kb. fél év kellet, mire teljesen visszaállt a régi rend!
A méhen kívüli terhesség nagyon veszélyes, ez azt jelent, hogy a baba nem a megfelelő helyre ágyazódott be! Ez minél előbb orvosi beavatkozást igényel, mert életveszélyes is lehet! Tesztelj, és menj dokihoz! Biztos, ami biztos!
Minden jót!
34 hetes kismama
8/9 anonim válasza:
Az azt jelenti,hogy nem jó helyreágyazodottbe a baba.Bocsi,nem jól értelmeztem a kérdést,csak átt futottam.Ha nem görcsölsz,és nem vérzel akkor semmi gond.Nem akartam rád ilyeszteni.Bocsánatot kérek a hülye válaszomért.Minden képpen csinálj tesztet,nődoki keresd fel.Én a Gabriel tesztet ajálom neked,az nagyon jó,és megbizható.Esetelg nem szúrkál a hasad?Olyan mind ha tűvel böködnék.Máma annyira figyelmetlen vagyok,még egyszer bocsi.14 hetes kismami
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Bnőm szülészeten dolgozik és azt mondja a hormon háztartás felborulásától nem fáj a has. Amúgy nem bökdös a hasam, inkább csak folyamatosan fáj. Mintha valami miatt nem akarna megjönni. de azok a tünetek amik a terhesség jelei nincsenek nálam, csak ez. de akkor majd a teszt kideríti...
2008. ápr. 21. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!