Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 36.8-37.2 közötti hőmérséklet...

36.8-37.2 közötti hőmérséklet napok óta. Terhes vagyok? (lent több)

Figyelt kérdés
Holnap kell megjönnie. Fémes ízt érzek a számban, hangulatváltozásaim,hőhullámaim vannak. Hányinger is előfordult már de csak enyhén. A hasamban néha nyomásérzés van de folyamatosan olyan mintha fel lenne puffadva de látszatra nem olyan a melleim is elég érzékenyek és úgy vettem észre sötétebb árnyalatúak. Fürdés után kis pöttyök jelennek meg körülötte de azután eltűnnek. Ha nem jön meg a napokban tesztelek. De kíváncsi vagyok másnak is voltak/vannak-e ilyen tünetei:)
2012. nov. 19. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi az alaphőd, de nekem 36,7 és ahogy figyelgettem, a 36,8-as hő nekem mindig a menses előjele. Ilyesmi tüneteim nekem is voltak, pozitívat teszteltem, de végül "megjött".

De javaslom, hogyha holnap nem jön meg, másnap tesztelj. Kívánom, hogy az legyen az eredmény, amit szeretnél!

2012. nov. 20. 00:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek a tünetek mind utalhatnak mensire is.A mellbimbó,csak később kezd el sötétedni.A hő az jó,de nekem volt,hogy csak mensi után ment le.Ha ma nem jött meg akkor tesztelj egyet és kiderül.Szurkolok.
2012. nov. 20. 07:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Reggel 'megjött' de nem úgy ahogy kéne...mindig szenvedek az elején de most észre se vettem azóta se görcsölök...a mennyisége olyan mintha az utolsó napokban lennék pedig már jó pár óra eltelt már be kellett volna indulnia..a színe pedig halvány inkább rózsaszínes néhol barna...utána olvastam és azt írták korai terhességnél még előfordulhat ilyen..tesztelni mindenképp fogok már csak az a kérdésem, hogy várjam meg amíg elmúlik vagy közben is tesztelhetek?
2012. nov. 20. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!