Egy kis tanácsra lenne szükségem?
Figyelt kérdés
ma kellene vagy nem kellene megjönnie,a napokban sokszor volt hányingerem sokszor voltam felpuffadva,a puffadás elmúlt teljesen,de ma elkezdett fájni a derekam,tegnap fájt a torkom ami mára elmúlt,görcseim nincsenek!olyann össze vissza van minden!a pattanások is kijöttek időben!Mire merjek gondolni?bal oldalt egy ponton fáj a derekam,folyamatosan érzem,a bimbóm pedig nyomásra érzékeny!szerintetek?nem gyógyszerezünk vagy gumizunk,megszakítást használunk!és mielőtt le durrognátok,felnőttek vagyunk és 3 éve így védekezünk és semmi eddig!szerintetek?most esetleg össze jött volna?volt egy picit necces alkalmunk a hónapban:)2012. dec. 29. 14:53
1/7 anonim válasza:
Benne van a pakliban, hogy összejött. Ha esetleg így történt, mi a tervetek?
2/7 anonim válasza:
Egy hónapban egy necces alkalom elég, ha az időpont is"necces".
3/7 A kérdező kommentje:
májusban vágunk bele a baba project-be teljesen,addig maradt a "bevált" dolog!eddig mindig mielőtt elment jóval előtte kivette,de volt 1 alkalom amikor én voltam fent és már sikítozott ,hogy elmegy,gyorsan leugrottam és már spriccelt is!szerintem ez lehetett a necces alkalom még ilyen sosem volt!szerintetek?most is pl.hányingerem van! valaki esett már így teherbe,hogy nagyon sokáig nem,de egy ilyen bibi miatt igen?
2012. dec. 29. 14:59
4/7 anonim válasza:
Első vagyok. Anyukám is így esett teherbe, ráadásul menzesz előtt egy nappal, ami ugye elvileg nem is "necces" időpont. Simán lehetsz terhes.
5/7 anonim válasza:
Benne van a pakliban. Aki nem szexel, az nem lesz terhes.
De te már szeretnél babát?
6/7 A kérdező kommentje:
én nagyon vágyom már rá,a párom májusig várni akar:( akkor fogáj véglegesíteni!olyan kár,hogy nincs olyan hogy biztos jel!
2012. dec. 29. 15:10
7/7 anonim válasza:
Már az előváladékban is van hímivarsejt!Esélyes vagy az anyaságra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!