Tanácsra lenne szükségem! A párom elvált már 3 éve van 2 gyerkőce, hogy érjem el hogy ne stresszeljem magam a volt feleség hülyeségein?
Szerintem is hoggadj le, és közöld az exxel, hogy az emaileket eltetted, ha nem hagyja abba amit csinál, kinyomtatod, és elviszed a rendőrségre, hogy halálosan megfenyegetett.
Utána keress fel egy endokrinológust, hogy rakja rendbe a ciklusodat, mert szerintem peteérésed sincsen, valami hormongond lesz a háttérben.
Amúgy a fogamzásgátló nem hülyeség, gyakran beválik, mert rendbeszedi a ciklust.
Plusz ha a hülyeségnek tartod, amit a dokid mond, vagy szerinted nem kezeli megfelelően a problémádat, akkor keress másik dokit.
Én azt tudom javasolni, hogy mondjátok meg az exnek, hogy ha így folytatja jelzitek a gyámügyön/bíróságon, hogy nem beszámítható fenyeget titeket és el fogjátok venni tőle a gyerekeket!
Valószínű, hogy ettől jobban meg fog ijedni mint a rendőrségtől, mert ha nem 0 az IQ-a akkor tudja hogy a rendőrség nem tehet semmit amég vér nem folyik.
DE a gyerekeket egy bírósági perben el tudjátok venni tőle!
Egy javaslat, hogy ezt ne te közöld vele, hanem a párod.
Amúgy 26 éves nő vagyok a párom 37. Az exe hasonló kaliber csak ő nem fenyegetett mindet hogy megöl meg ilyesmi. Csak szimplán beállított rendőrökkel az egyik este a lakásunkba hogy ő nálunk akar aludni... :D
Szóval meg tudlak érteni...
Legyetek határozottak, de ne álljatok le vele vitázni mert nem érdemes.
Sok sikert.
Ja... azt kifelejtettem, hogy nálunk mi neveljük mind a két gyermeket és most dolgozunk a tesón... :)
Egyébként én is egy endokrinológust ajánlanék hogy vizsgáltasd ki magad.
szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!