Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnáznétek ezt a görbét?...

Megnáznétek ezt a görbét? Tanácsra van szükségem.

Figyelt kérdés

26 napos ciklusaim vannak. A 10. vagy a 12. ciklusnapon volt a peteérésem? Jókor voltunk együtt?

[link]

2011. dec. 28. 10:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A hőmérséklet alapján azt mondanám, hogy a 10. napon volt, de ha még azután észlelted a tojásfehérje-szerű nyákot, akkor inkább később, mert az ovuláció után a nyák rögtön felszárad. Akár az egyik, akár a másik, mindenképpen jókor voltatok együtt, mert a 8. napi együttlét még akkor is jól időzített volt, ha 10. napon volt a peteérés. Ha pedig a 12. vagy 13. napon volt, akkor egyszerűen tökéletesen időzítettetek. Ha tovább méregeted a hődet, akkor biztosabban fogod látni a hőmérsékleti emelkedést.
2011. dec. 28. 14:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
2011. dec. 28. 14:38
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha marad magasan, akkor a 12. napon volt, a 10. nap után mégegyszer leesett, tehát nem maradt fent, ezért inkább a 12. ha fent marad a hő, jókor voltatok együtt!
2011. dec. 28. 16:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2011. dec. 28. 16:10
 5/16 A kérdező kommentje:
Az nem gond, hogy nem egyből ugrott meg a hő, hanem két lépésben (hogy volt benne egy kis visszaesés)?
2011. dec. 29. 09:03
 6/16 anonim ***** válasza:
nem. a lényeg hogy megugrott:))
2011. dec. 29. 11:09
 7/16 A kérdező kommentje:

Meg. Mára is egy egész szépet.

[link]

Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál. Nem régen kezdtem vezetni a görbét és még van mit tanulnom, tapasztalnom.

2011. dec. 29. 12:56
 8/16 anonim ***** válasza:

Kérdezz csak bátran én 5 éve vezetek, jó most már nem mert megvan az eredménye. Nagyon szépet ugrott, 12, ciklus napon volt az ovu. tehát számolj rá 14 napot és akkor kell megjönnie:) 26 napos ciklusod lesz:)

Nekem a 20. ciklus napon volt és 34. napon lett pozitív:))))Megmutatom neked:)

[link]

Ma töltöttem UH adatok szerint a 15. hetet:)))) Az utolsó vérzés szerint a 16. hetet:)

2011. dec. 29. 13:23
 9/16 A kérdező kommentje:

Gratulálok Kismama! Jó egészséget Nektek!

A ciklusom 26 naposra állt be, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót (több mint 10 évig szedtem), így jó hallani, hogy a hőgörbe is ezt látszik igazolni. :-)

Azt esetleg meg tudod mondani, hogy tegnap este óta iért feszül, húz és szurkál a méhem. Nem a petefészkem, azt éreztem korábban. Lehet a tüszőrepedés okozta folyadék miatt?

2011. dec. 29. 14:10
 10/16 A kérdező kommentje:
Annyiban remélem, hogy nem lesz igazad, hogy a 26. napon NEM jön meg. :-) Az egész odafigyelést, hőgörbe vezetést azon túl, hogy megismerjem önmagam, a gyermekálldásért csinálom.
2011. dec. 29. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!