Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnáznétek ezt a görbét?...

Megnáznétek ezt a görbét? Tanácsra van szükségem.

Figyelt kérdés

26 napos ciklusaim vannak. A 10. vagy a 12. ciklusnapon volt a peteérésem? Jókor voltunk együtt?

[link]

2011. dec. 28. 10:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem is szurkált meg bökdösött, szerintem a tüszőrepedés oka! drukkolok:)
2011. dec. 29. 15:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként mi is 3 napot egymás után voltunk együtt ha megnézed az ovukor:)
2011. dec. 29. 15:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Mondhatnám, hogy biztosra akartunk menni, de nem lenne igaz. "Csak" arról van szó, hogy így alakult. :-)
2011. dec. 29. 15:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Rá tudnál nézni? A mai 7:00 helyett 9:00-kor lett mérve, de hajnali 1-kor kerültem ágyba. Nem kellene ennek erőteljesebben emelkedni, ha baba van? Mert nekem menstruáció előtt is ebben a tartományban mozgott a hő. Egy dolog van, amiben eltér ez a hónap az előzőtől, tegnap reggelre, este és ma reggel is barnáztam kicsit, pedig ilyet eddig még nem csináltam, menstruáció környékén sem.

[link]

Tanácstalannak érzem magam.

2012. jan. 1. 10:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez az emelkedés tökéletes! A barnázás meg lehet a beágyazódás jele is, nagyon drukkolok:)))
2012. jan. 1. 11:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál!
2012. jan. 1. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!