Lányok, milyen az, ha vkinek méhen kívüli terhessége van? Hogy lehet észre venni? Azt tudom, hogy orvos, de miről lehet gyanítani?
Szerintem ha jelentkezett nagyobb mennyiségű vérzés derékfájdalom kíséretében, akkor vetélés volt:-(Nálam sajnos pont ez történt....
Én 5 hetesen elkezdtem barnázni, rohantunk a dokihoz, és sajnos nem látott terhességet,pedig a tesztem pozitív volt. Nem volt kizárt a méhen kívüli terhesség, de az uh-n már nem lehetett látni semmit:-(Két napon belül erős vérzés kíséretében sajnos elment a baba:-((( Mivel nem volt kizárható, hogy nem-e méhen kívüli volt, így háromszor kellett vérvételre mennem két hetes eltérésekkel, hogy a HCG szintemet megnézzék.
Szerintem ha valakinél fent áll a méhen kívüli terhesség, akkor az alhasi fájdalom, szúrás érzése nem múlik el, hanem fokozódik. Állítólag szédülés, ájulás is előfordulhat,a fájdalomtól.
Véleményem szerint a méhen kívüli terhességet fájdalom, erős görcs kíséri.De szerintem az elején még nincsenek gyanús jelek,mert igazán nekem sem voltak!
Remélem nálad minden renden?
Olyan rossz érzés, hogy ilyen "sokan" vagyunk ebben a helyzetben:-(
Biztosan minden rendben lesz, ne aggódj!
Kívánom, hogy amint lehet nektek is összejöjjön a babátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!