Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, milyen az, ha vkinek...

Lányok, milyen az, ha vkinek méhen kívüli terhessége van? Hogy lehet észre venni? Azt tudom, hogy orvos, de miről lehet gyanítani?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 12:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen szúrás, görcsölés, éles fájdalom, elsősorban az alhas egyik oldalán, vérzés, derákfájás, lehet ájulás is.
2009. aug. 25. 12:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezek a tünetek megszünnek egy időre,vagy állandósulnak és annyira erős,hogy orvoshoz megy az illető azonnal?Bocs,a hülye kérdésekért,de éerdekel!!!!
2009. aug. 25. 12:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de a méhenkívüli terhesség is elég sokáig fejlődhet, igaziból a vetélésnek vannak tünetei. Szerencsés esetben ez az első hetekben történik, de olyan is van, hogy később. Ennek a műtéti kezelése már rizikósabb a későbbi terhességek szempontjából.
2009. aug. 25. 12:33
 4/12 A kérdező kommentje:
ok,de mennyivel később?Ha volt olyan tünet,mintha vetélés lett volna,pl:nagy mennyiségü vérzés,derék fájdalom,de pár nap után megszünt,akkor mi történik?
2009. aug. 25. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt csak az UH-on látni, hova ágyazódott be. Amiket írtál, sima vetélés is lehet. Gyanítani lehet abból, amit leírt az első válaszoló.
2009. aug. 25. 12:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Méhenkívüli terhesség fejlődhet akár a 12. hétig is, de csak akkor fordulhat elő, ha nem volt az illető UH-on. Ha észreveszik, nincs baj.
2009. aug. 25. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha jelentkezett nagyobb mennyiségű vérzés derékfájdalom kíséretében, akkor vetélés volt:-(Nálam sajnos pont ez történt....

Én 5 hetesen elkezdtem barnázni, rohantunk a dokihoz, és sajnos nem látott terhességet,pedig a tesztem pozitív volt. Nem volt kizárt a méhen kívüli terhesség, de az uh-n már nem lehetett látni semmit:-(Két napon belül erős vérzés kíséretében sajnos elment a baba:-((( Mivel nem volt kizárható, hogy nem-e méhen kívüli volt, így háromszor kellett vérvételre mennem két hetes eltérésekkel, hogy a HCG szintemet megnézzék.

Szerintem ha valakinél fent áll a méhen kívüli terhesség, akkor az alhasi fájdalom, szúrás érzése nem múlik el, hanem fokozódik. Állítólag szédülés, ájulás is előfordulhat,a fájdalomtól.

Véleményem szerint a méhen kívüli terhességet fájdalom, erős görcs kíséri.De szerintem az elején még nincsenek gyanús jelek,mert igazán nekem sem voltak!

Remélem nálad minden renden?

2009. aug. 25. 13:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,nálam ugyanez a helyzet,fiatal terhes voltam és beindult sajnos a vetélés.A vérzés megállt 3 nap után,de rengeteg jött,nagyon fájt a derekam,de nem volt olyan erős alhasi görcsöm,stb.,de még széldülgetek,holnap kell mennem a dokimhoz,uh-ra,remélem minden rendben lesz!!!!Csak azért kérdeztem ezt a méhen kívüli dolgot,mert tudni akartam,hogy észre veszik e mindenképp!!!!!!Köszönöm a válaszokat!!!!!
2009. aug. 25. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan rossz érzés, hogy ilyen "sokan" vagyunk ebben a helyzetben:-(

Biztosan minden rendben lesz, ne aggódj!

Kívánom, hogy amint lehet nektek is összejöjjön a babátok!

2009. aug. 25. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is pont igy voltam mint ti, ma a 3. napja, hogy vérzek de már csökkent a mennyisége, remélem ennyi elég volt ahhoz,hogy kitisztuljak. :-(
2009. aug. 25. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!