Akinek volt méhen kívüli terhessége! Honnan jöttetek rá? Miből gyanakodott az orvos és mikor?
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 10:25
1/15 anonim válasza:
három napos hasfájás (lent)...nagyon tompán, ügyelet....gőzük se volt.....kétszer elájultam, sokkos állapot, végre egy nődoki is megvizsgált, hüvelyi ultrahang, terhességi hormon a vérben.....irány a műtő, belsővérzés, életmentő műtét
2/15 anonim válasza:
1. Menstruáció megjön, elméletileg a tesz pozitív lesz....
3/15 A kérdező kommentje:
A menstruáció elvileg megjöhet normál esetben is, nem? A vérzés nem onnan ered ilyen esetben, hogy megreped a méhkürt, mint az 1. válaszolónál?
2010. febr. 24. 10:46
4/15 anonim válasza:
első és második is én voltam, csak hozzáraktam még hátha segít, amióta velem megtörtént szeretnék segíteni, legalább ennyi haszna legyen
a menstruációm nekem megjött két héttel a műtét előtt, teljesen normális volt, nem kevesebb, nem több, semmit nem lehetett észrevenni, ez tényleg menstruáció volt, még nem belső vérzés (2 hét alatt igencsak elvéreztem volna)
az ügyeleten és a kórházban kérdezték h utolsó menstruáció, én mondtam h két hete és azóta nem lehetek terhes...de az orvos utólag mondta, h a "valami" nem két hetes volt
egyébként megkérdezhetem h miért érdekel?
5/15 A kérdező kommentje:
Mert nálam is fennáll a gyanú, sajnos egyre erősebben. Köszi
2010. febr. 25. 14:35
6/15 anonim válasza:
hüvelyi uh-val elméletileg látják, ha mást nem a folyadékot, ez nem játék....menj ügyeletre, nőgyógyászhoz..valaki csak meg tudja mondani....nekem pár órát adtak volna még és vége
7/15 anonim válasza:
ja és az ügyeletről hazaküldtek, h vegyek be egy nospát és okés lesz
8/15 A kérdező kommentje:
Áhh basszus, ez gáz. Nem néztek meg rendesen téged. Ma voltam dokinál és semmi folyadékot nem látott a hasüregben (elég alaposan megvizsgált), úgyhogy még mindig a várakozás igen erős méhenkívüli-gyanú mellett :S
2010. febr. 25. 15:41
9/15 anonim válasza:
ilyenről még nem hallottam, h valaki gyanús, de hazaengedik, mert ugye ez egy elég veszélyes állapot, remélem van aki vigyáz rád, majd írd meg,ha kiderült valami.....szorítok érted!!!
10/15 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 26. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!