Akinek volt méhen kívüli terhessége! Honnan jöttetek rá? Miből gyanakodott az orvos és mikor?
Szió!
eszembe jutottál, tudod már h mi bajod?
sajnálom, h Te is így jártál, azért legalább időben segítettek rajtad.....kívánok szebbet jobbat a jövőben.
Hogy kicsit biztassalak, nekem azt mondták h kétszer nem szokott előfordulni egy nőnél. Nekem fél évre rá első próbálkozásra összejött a bébi és azóta már 17 hónapos nagyfiú.......:)
Nekem laparoszkópiás műtét volt, utána azt mondta az orvos h egy hónapig tilos a házasélet, kérdeztük h ez befolyásolja e a babagyártást, azt mondta h próbálkozni kell....nekünk akkor épp nem volt jó idő, ezért vártunk fél évet....új munkahelyen voltam
ismerős, aki elvetélt, 3 hónapot vártak.....
szerintem mivel a méh nem érintett, nem kell annyi időt hagyni....de nem vagyok orvos....:)
én nagyon gyászoltam a "babát", pedig nem is tudtam h ott van......nekem a lelkemnek kellett egy jó pár hónap, h rendbe legyek......nagyon nehéz volt.....sok sikert a babához és fel a fejjel, látod én vagyok a pozitív példa..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!