Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsolnátok nekem?

Mit tanácsolnátok nekem?

Figyelt kérdés
Mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, alig tudok menstruálni. Van, hogy 2 hónapig sincs. Voltam orvosnál, minden rendben. Nem vagyok PCO-s. Egyszerűen nincs peteérésem. Szedek barátcserjét, Hormeel cseppet, iszok aloe berry nektárt, cickafark teát, és semmi. Hónapok óta csend van. Még nem akarom szedni a Clostilt, előbb szeretném ezeket a természetes dolgokat kipróbálni. Szeretnék egy kis biztatást, hogy van remény számomra is!
2009. aug. 25. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha neked ez remény akkor én egy példa lehetek. Nekem se volt rendesen menstruációm . Igaz én semmivel nem probálkoztam csak egészségesen táplálkoztam.Úgy döntöttem elmegyek dokihoz és uh-án nézze a peteérésemet. Néha éreztem csak hogy talán p.é.s lehet de akkor mentem dokihoz. Nagy szerencsénkre látott is érett tűszőt és most vagyok 5 hetes kismama. Szóval kitartás és ne görcsölj rajta mert akkor nem fog sikerülni. Én kívánom hogy minél előbb babás legyél:)
2009. aug. 25. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Hány hónapja? Nem mindenkinél ürül ki olyan hamar.

Persze, hogy van remény. Csak idő kérdése.

Egyébként hány éves vagy?

2009. aug. 25. 12:11
 3/5 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok, és ez február óta van.
2009. aug. 25. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még belefér, én még várnék.
2009. aug. 25. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos tudom, miről írsz. :(

Én 8 hónapig szedtem a fogit, aztán abbahagytam tavaly januárban, és novemberben jött meg először. Akkor is csak azért, mert kipróbáltam abban a hónapban a fekete üröm kapszulát, ami a 14. napon csinált jó kis fájdalmas peteérést végre. Köv hónapban szintén szedtem, akkor sikerült is a baba, de sajnos elvetéltem 7 hetesen. :(

Vékony volt a méhnyálkahártya. Szóval, ha hónapokig nincs mensi, nem érdemes rögtön teherbeesni, mert a méh felkészületlen.

Én is próbáltam a Hormeelt, méhpempőt, cickafark-palástfű kombit, E vitamint, de semmi nem segített, csak a fekete üröm! (Németországból rendeltem a babatervezők otthona honlapjáról)

A vetélés után kiderült, hogy azért nem tért vissza a mensim a fogi abbahagyása után, mert pajzsmirigy alulműködést okozott, emiatt volt a vetélés is...

Azóta kaptam rá gyógyszert, de az agyamat, petefészkemet legalább már lehet stimulálni, így a Clostilbegyt peteérést hozott végre, normális mensivel, bár baba még nincs...

6 hónapja nem szeded a bogyót, ennyi idő alatt vissza kellett volna állnia a peteérésnek. Valószínű, neked annyira alszanak a petefészkeid (mint nekem tavaly), hogy a gyógynövények kevesek a felébresztéshez!

Épp ezért doki!

Nekem 2 havi Closty után viszont már használt a Hormeel!! Tehát először ébresztőt kell fújni, utána jöhet a homeopátia!

2009. aug. 25. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!