Mit tanácsolnátok nekem?
Hány hónapja? Nem mindenkinél ürül ki olyan hamar.
Persze, hogy van remény. Csak idő kérdése.
Egyébként hány éves vagy?
Sajnos tudom, miről írsz. :(
Én 8 hónapig szedtem a fogit, aztán abbahagytam tavaly januárban, és novemberben jött meg először. Akkor is csak azért, mert kipróbáltam abban a hónapban a fekete üröm kapszulát, ami a 14. napon csinált jó kis fájdalmas peteérést végre. Köv hónapban szintén szedtem, akkor sikerült is a baba, de sajnos elvetéltem 7 hetesen. :(
Vékony volt a méhnyálkahártya. Szóval, ha hónapokig nincs mensi, nem érdemes rögtön teherbeesni, mert a méh felkészületlen.
Én is próbáltam a Hormeelt, méhpempőt, cickafark-palástfű kombit, E vitamint, de semmi nem segített, csak a fekete üröm! (Németországból rendeltem a babatervezők otthona honlapjáról)
A vetélés után kiderült, hogy azért nem tért vissza a mensim a fogi abbahagyása után, mert pajzsmirigy alulműködést okozott, emiatt volt a vetélés is...
Azóta kaptam rá gyógyszert, de az agyamat, petefészkemet legalább már lehet stimulálni, így a Clostilbegyt peteérést hozott végre, normális mensivel, bár baba még nincs...
6 hónapja nem szeded a bogyót, ennyi idő alatt vissza kellett volna állnia a peteérésnek. Valószínű, neked annyira alszanak a petefészkeid (mint nekem tavaly), hogy a gyógynövények kevesek a felébresztéshez!
Épp ezért doki!
Nekem 2 havi Closty után viszont már használt a Hormeel!! Tehát először ébresztőt kell fújni, utána jöhet a homeopátia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!