Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsolnátok, kihez...

Mit tanácsolnátok, kihez forduljak "BABA PROJEKT" ÜGYBEN? :-)

Figyelt kérdés
Májusban leszünk a férjemmel 3 éves házasok. Eleinte még nem akartuk teljes gőzzel, de kb. 1,5 éve már vágyunk egy kisbabára. Még nem próbáltam semmilyen módszert (tea, vitamin, ovu teszt, lázmérő stb.) Szerintetek mivel próbálkozzunk először, vagy forduljunk valamilyen dokihoz, esetleg meddőségi központba. Szabolcs megyében lakunk, ha valaki tudna ajánlani valakit/valamit annak is örülnék. A szokásos évi nőgyógyászati vizsgálatra eljárok. Ott nem mondták, hogy lenne valamilyen problémám. Előre is köszönöm ha segítettek.
2010. febr. 8. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ha már 1.5 éve nem jön a baba akkor szerintem beszélj erről a nőgyógyászoddal. Sajnos a rutin vizsgálatokon nagyon semmilyen meddőségi probléma nem derül ki. Ahhoz kicsit "mélyebbre" kell nyúlni. Valószínűleg első körben elküld egy hormon vizsgálatra (vérvétel), figyelheti uh-on a peteérésedet, stb. Rengeteg vizsgálat van, nem sorolnám fel, egyik követi a másikat. De szerintem mostmár ne várjatok. Mondjuk ne, írtad, hogy hány éves vagy, de ha már eldöntöttétek akkor érdemes komolyabban foglalkozni vele. Egy szó mint száz, keress egy jó nőgyógy

ászt és beszélj vele. Addig is mérheted a hődet reggelenként, egyél méhpempőt, ihatsz palástfű- málnalevél teát.

Sok sikert.

2010. febr. 8. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!