Én orvoshoz mennék, pszichiáterhez. Gondolom a meddőségin túl vagy már. Se a kineiológus, se a pszichológus NEM orvos.
2011. jan. 28. 12:53
4/11 anonim válasza:
Nem orvos a pszichológus, de tudhat segíteni. A kérdésben nem volt, h orvos kell.
2011. jan. 28. 12:57
5/11 anonim válasza:
www.agacska.hu-t ajánlom figyelmedbe, nem azért mert az örökbefogadással foglalkoznak, hanem mert van nálunk több olyan pszichológus, aki kifejezetten meddőségi problémákkal is foglalkozik.
2011. jan. 28. 13:25
6/11 anonim válasza:
Szia !
Épp a múlt héten hallottam egy barátnőmtől, hogy van egy ismerőse, aki tíz éve nem esett teherbe, és képzeld el, hogy ételallergiája volt, és 2 havi diéta után terhes lett.Nem tudom ezt a vonalat nézték-e már nálad, de ez is akadályozhatja a dolgot.Esetleg menj el endokrinológushoz, ha még nem voltál és ott megnézik ezt.
2011. jan. 28. 13:43
7/11 anonim válasza:
Én kineziológushoz mennék.
2011. jan. 28. 13:54
8/11 anonim válasza:
Én közösséget keresnék valamilyen civil szervezetet, ahol hasonló problémákkal küzdőkkel találkozhatsz. Szerintem azok értik meg leginkább egymást, akik hasonló élethelyzetben vannak. Egy pszichológus is segíthet, de sajnos, ő gyakran csak a tanult elméleteit alkalmazza és nincs mögötte semmilyen élettapasztalat. Tudom, hogy nagyon nehéz lehet, én is évekig vágytam babára, de próbálj minden nap valami örömforrást találni az életedben! Minden jót kívánok neked!
2011. jan. 28. 17:19
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
Annyira nehéz!Nem tudom hogy más érez -e ilyet,de nekem fizikai fájdalmat okoz ez a várakozás,és legfőképpen a bizonytalanság.Én érzem hogy anyának születtem erre a világra,de akkor miért nem sikerül?Sok fájdalom van mögöttem,sokszor talpra álltam már,de most úgy érzem elhagyott az erőm,nem tudom tovább csinálni.Olyan fájdalom van a lelkemben amit nem lehet már elviselni,amivel már nem lehet együtt élni.De gyerek nélkül sem tudom leélni az életem.....
2011. jan. 28. 17:26
10/11 anonim válasza:
Azt nem írtad még, hogy milyen vizsgálatokon vagy/vagytok túl.
Sajnos, van amikor a természet kiszúr velünk. Milyen szakembereket kerestél fel eddig, akik segíthetik a teherbeesést?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!