Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve, Tanácsol...

Kétségbe vagyok esve, Tanácsolnátok valamit?

Figyelt kérdés

Hosszú, és sokaknak talán egyértelmű a történet, de én nem boldogulok vele, és nem tudom mit csináljak.

Februárban hagytam abba a fog.gátlót 8és fél év után. azóta 1*23, többi esetben 27 napra meg is jött, szerintem (nyák alapján: 5-12cm-re nyúló tojásfehérje szerű nyák)az utolsó 3 hónapban biztos volt peteérésem a 13., majd megint a 13., és most a ciklusom 12. napján, rá 14 napra mindig meg is jött, első alkalommal előtte már 5 nappal barnáztam, második alkalommal másfél nap mensi, 3 barna, és most:

ma vagyok a 27. napon, és tegnap(pé-m alapján, mikor meg kellett volna jönnie az az 26 napra) elkezdtem nagyon kicsit barnázni, és ma is, de én terhesnek érzem magam. %napja hányingerem van mindentől, elaludtam éjszakás műszakban, sohasem jártam így, nekem átlag napi 5 óra alvás elég volt, és most úgy aludtam el, hogy 13órát aludtam meló előtt. És ma észre vettük (férjem is látja) lilák a mellbimbóim, és azt mondta ma a férjem, hogy sugárzom olyan szép vagyok, és vidám.

Tesztelni nem merek, és amúgy is csak 50-es teszt van itthon, meg délután van. Orvoshoz nem akarok menni, mert a helyi kórházban dolgozom ápolónőként, és félek, hogy hülyének néznek, hogy csak meg fog jönni holnap , én meg futok ergo hátha épp vetélek, arra alapozva, hogy terhesnek érzem magam... (a titoktartást el lehet felejteni:-()

HELP ME

2009. szept. 1. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne félj a teszttől, inkább előbb derüljön ki, mint később! Irány a bolt, és vegyél egyet! Általában délután is kimutatják a tesztek, hogy miújság, de akkor várj holnap reggelig, akkor tesztelj, legalább lelkileg is felkészülsz rá :)
2009. szept. 1. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, reggel úgyis megyek gyógyszertárba nagyszüleim gyógyszereiért.
2009. szept. 1. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
na, mit mutatott a teszt?
2009. szept. 2. 09:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem mertem megcsinálni, de jobb is, mert délután borzalmas görcsök közepette megjött.

Köszönöm, hogy velem voltál!

2009. szept. 3. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!