Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve. Nem...

Kétségbe vagyok esve. Nem tudom mit tehetnék, hogy végre lezárhassam a 2 éve tartó bírósági peremet. Mit tanácsolnátok, hogy folytassam? Rosszhiszeműség fennáll?

Figyelt kérdés
2 éve a főnökasszonyom jogellenesen rúgott ki a szabadságom alatt. Bírósághoz fordultam, és idén február 12-én jogerős bírói határozat született. A volt főnökömnek ki kell adni helyesen a papírokat, valamint 160 000 322Ft + kamatok megfizetésére kötelezte a bíróság. Jelenleg behajtás alatt van az összeg, viszont, mint kiderült a céget a bírósági döntés után pár hónappal eladták. Kitől tudom most behajtani a pénzem? El vagyunk teljesen adósodva. A bírósági határozatig nem lehetett elhelyezkednem, és azóta munkát keresek. Hiteleink az egekben vannak, hogy a számlákat ki tudjuk fizetni és ne haljunk éhen.
2011. okt. 27. 10:25
 1/3 anonim válasza:

Rossz kategóriába írtál!

Szerintem a bíróságnál vagy az ügyvédeknél adnak választ...

Szerintem a pénzre ne számítsál! :(

Menj el dolgozni,kezdj el dolgozni azt amit eléd dobnak,mást nem tehetsz...

Nézegesd az expressz.hu az állásokat hátha ,vagy menj el munkanélkülire...

2011. okt. 27. 10:39
 2/3 anonim válasza:

az 160 milla lenne?

Azta,

egyezkedj velük, nem elég a fele?

2011. okt. 27. 10:42
 3/3 anonim válasza:

Valami itt nem stimmel!

Menniy az összeg amit Neked ítéltek?

160 millió?eymillió-hatszázezer?160ezer?

ha 160 millió akkor azt hogyan sikerült ???

2011. okt. 27. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!