Mit tennétek a helyemben? Váltanátok?
Olyan magánnőgyógyászhoz járok, aki hivatalosan már nem nőgyógyász, hanem háziorvos. Előtte egy nagyvárosban volt nagyon jó nőgyógyász.
Elmentem hozzá, hogy nem sikerül a baba. Méhszájsebet állapított meg,ami jó gyulladt volt + elküldött hormonvizsgálatra, ahol kiderült, hogy nincs peteérésem. Kaptam Clostit. Emellett szépen kikezelte a méhszájsebemet. Ez a 3. hónapom, hogy szedem a Clostit, de baba még sehol. Az orvosomnak nincs lehetősége, hogy UH-on nézzen közben.
Ha megint megjön, akkor kéne visszamennem hozzá, mert azt mondta elküld átjárhatóságira.
Viszont én elbizonytalanodtam. Ne menjek el máshoz, akinek megvannak a technikai feltételei, hogy figyelje UH-on is, hogy van-e peteérés, stb...?
Viszont nagyon sajnálnám a mostani dokimat, mert tényleg mindent megtesz, amit a lehetőségei engednek.
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit megijesztettetek.
Mindegy, úgyis nemsokára vége, mivel a 3. hónapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!