Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Váltanátok?

Figyelt kérdés

Olyan magánnőgyógyászhoz járok, aki hivatalosan már nem nőgyógyász, hanem háziorvos. Előtte egy nagyvárosban volt nagyon jó nőgyógyász.

Elmentem hozzá, hogy nem sikerül a baba. Méhszájsebet állapított meg,ami jó gyulladt volt + elküldött hormonvizsgálatra, ahol kiderült, hogy nincs peteérésem. Kaptam Clostit. Emellett szépen kikezelte a méhszájsebemet. Ez a 3. hónapom, hogy szedem a Clostit, de baba még sehol. Az orvosomnak nincs lehetősége, hogy UH-on nézzen közben.

Ha megint megjön, akkor kéne visszamennem hozzá, mert azt mondta elküld átjárhatóságira.

Viszont én elbizonytalanodtam. Ne menjek el máshoz, akinek megvannak a technikai feltételei, hogy figyelje UH-on is, hogy van-e peteérés, stb...?

Viszont nagyon sajnálnám a mostani dokimat, mert tényleg mindent megtesz, amit a lehetőségei engednek.

Köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 25. 06:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
clostizni csakis szigorú uh követés mellett lehetne, én nem engedném másképpen. lehet azóta már cisztád is van :( illetve tök vékony a méhnyálkahártyád is, amibe meg nem tud begyazódni a baba.
2009. aug. 28. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos elmennék máshoz én is szedtem clostilt és azzal nem lehet így játszani,2naponta jártam hüvelyi uh-ra,mert azon tudja nézni a tüszőket....mert megeshet,hogy a clostilnál nem repednek meg,hanem túlnőnek....és akkor kórházba kerülsz....és nagyon fájdalmas....bátor,hogy kontroll nélkül alkalmazza ezt a kezelést....ezzel nem szabad játszani!
2009. aug. 28. 12:18
 13/15 A kérdező kommentje:

Kicsit megijesztettetek.

Mindegy, úgyis nemsokára vége, mivel a 3. hónapom.

2009. aug. 28. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyira ezért ne ijedj meg, biztosan szélsőséges példát adtak eléd. Rengeteg nőtől hallottam, és velem is úgy volt, hogy nem vizsgáltak időközben uh-n. Első dokim alatt 1 hónapig, második dokim alatt 3ig szedtem, egyszer sem nézték a pé-t. Nem örültem neki, de nem tudtam mit tenni, ja azóta megint új dokim van. (De hozzá mostmár terhesgondozásra fogok járni :), utcsó Closti után 2. mensiben (majdnem 2év várakozás után) jött a + teszt)
2009. aug. 28. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kinél szeretnél szülni, de nálunk zalában lehetőség van arra, hogy a választott nőgyógyásznál szüljek. Mivel ő már nem praktizál ezért mindenképp másnál szülsz. Így mi értelmve van hozzá járnod?
2009. aug. 28. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!