Váltanátok a helyemben? Mi a véleményetek a SOTE II. szülészetéről?
Jó a dokim és a MÁV kórházban van, sok jót hallottam róla, szívesen szülök ott.
25.-ére vagyok kiírva és a doki azt mondta szenteste nem jön be, a két ünnep között sem garantálja hogy ráér....
Én mondjuk tudom hogy korábbi peteérés volt, és anyukámnak is előbb jött mindenki 1-2 héttel... szóval van jó esélyem a karácsony előtti szülésre is...
Ajánlottak nekem egy aranyos dokinőt aki vállal karácsonyra is, ő a SOTE 2-n van, vannak jó tapasztalatok arról a kórházról? Váltanátok a helyemben?
ja és a 25. héten vagyok, a MÁV-ban nem vett át egy másik doktornő, a karácsony miatt
Én a SOTE 1-en szültem
Az egyik ismerősöm a SOTE 2 szülte az lett a vége, hogy bele törték a tűt a kezébe műteni kellet. A gyermekkel haza engedték majd másnap vihetek a kórházba mert besárgult….
Én a SOTE1 szültem. De nem volt fogadott orvosom/ szülésznőm mégis minden rendben volt 3 orvos +1 gyerek orvos volt bent velem mert a fiam belekakilt a magzatvízbe én végére már alig bírtam nyomni már vákuumozni akartak de szerencsére és egy kis segítséggel (kinyomták belőlem) megszületett a kisfiam akit azonnal vitt a gyerekorvos. A szülésznő is végig vitte a szülést pedig már lejárt a műszakja. Mire össze varrtak és rendbe raktak apa már hozta is a kicsit. Bejött a gyerek orvos elmondta, hogy minden rendben van. Doki utána mindig mikor találkoztunk a folyóson megkérdezte minden rendben van-e.
És egy huncut vasat se kaptak. Száz szónak is egy a vége én csak is ott szülnék.
Köszi a kedves válaszokat.... de továbbra is bizonytalan vagyok :)
Szülésznő: eddig nem fogadtam, mert úgy gondoltam a doki fontosabb.... meg most hogy a kórház sem biztos, még nem is érdemes szülésznőt fogadnom.
Fúha, olyan nehéz a döntés, első gyermek, és foggalmam sincs mi vár rám, vagy mi a fontos....
2.vagyok.
Az ÁEK-ben (MÁV-ban) nincs szülésznő fogadás de nem is kell mert mind profi, kedves, aranyos.
Köszi
És szülhetek a MÁVban akkor is ha nem az a területileg illetékes kórházam, és nem jön be a fogadott doki?
Szia,
ki lenne a választott orvosod a Sote 2-n?6 évig nőgyógyászok mellett dolgoztam,nagyon sok mindenkit ismerek.Ha esetleg megírod,szívesen elmondom mit tudok róla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!