Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen indokkal váltanátok...

Milyen indokkal váltanátok gyerekorvost?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha már feltetted ezt a kérdést te magad is tudod a választ! Ne habozz, válts!
2010. jún. 2. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Felhívtam, hogy valami nagy baja lehet a babámnak. Válasza mi volt?Büfiztesse meg Drágám.Hát ennyit én is tudtam...Kórház lett a vége.

Aztán meg csodálkozott, hogy más lett az orvosunk.

2010. jún. 2. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Az előző orvos soha meg nem vizsgálta,nem kérdezett semmit, hogy a mozgása, szociális fejlődése hogy alakul,nem adott tanácsot a hozzátáplálással kapcsolatban, magyarul lesz@rta.Elment nyugdíjba, de az utódja is ilyen,eddig egyszer látta három hónapja, mert nem viszem tanácsadásra emiatt.Lehet lassan dokit váltok.
2010. jún. 2. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szimplán azért is leváltanám, ha mint ember nem szimpatikus. Hiszen a gyermekorvosra a legdrágább kincsemet bízom, ha nem fordulhatok hozzá nyugodtan, mikor úgy érzem, baj van, az már elég ok nekem a váltásra. Vagy mondjuk beszólna valamit, ami rosszul esik, vagy úgy látom, terhesek neki a kérdéseim.
2010. jún. 2. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első orvosunkhoz elmentem,hogy kislányomnak nagyon fáj a pocija,tekeredik nyög,ajáljon,írjon fel valamit,mert nagyon szenved.Azt mondta tul van etetve,ritkábban szoptassam meg.A gyógyszertárban szivesebben segitettek.Az i-re a pontot az első hónapos státus vizsgálat tette fel.Megkérdeztem kint a védönőt,hogy lekell e venni a pelenkát mikor bemegyünk.Azt mondta vegyem le,mert alaposan átnézi.Levettem,bevittem és azt mondta a doktornő"miért nincs ezen a gyereken pelenka,nem a seggére vagyok kiváncsi".Rátettem a pelenkát és közölte,hogy kész is státusz vizsgálat.Sehová nem irt semmit,nem mondott semmit.Összehasonlithatatlan a mostanival.Ha nem érzed ott,hogy nyugodtan jössz ki a rendelőből,hogy nincsennek kétségeid,akkor válts orvost.
2010. jún. 2. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:
fertőtlenítés nélkül beoltották kétszer. konkrétan belevágta a tűt az asszisztens a pár hónapos fiamba... több volt mint sok.
2010. jún. 2. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

A kislányom nem a "nagykönyv" szerint hízott, ezért a doki tápszert akart neki felírni. Hiába mondtam, hogy nem azzal van a baj, hogy nincs tejem, hanem, hogy kevesebbet eszik. Erre elkezdte mutogatni a táblázatot, hogy naponta mennyi anyatejet kellene megennie a lányomnak és azt akkor is etessem meg vele, ha magától nem enné meg.

Hát köszi, ezt nem tudom mégis hogy gondolta, hiszen ha egy gyerek nem éhes, akkor bármit tehet vele az ember, akkor sem fog többet enni. Azért adtam egy esélyt az ötletnek, bár a lelkem mélyén tudtam, hogy nem sovány a lányom, egyszerüen csak ilyen alkat.

Két hét múlva kellett visszamennünk súly ellenőrzésre. Mivel a lányom nem hízott 2 hét alatt 240grammot "csak" 180-at, ezért a doki felírta a tápszert. Én mondtam neki, hogy indokolatlannal tartom a tápszet, hiszen van tejem, a lányom pedig kiegyensúlyozott és szerintem nem vékony. Erre magából kikelve közölte, hogy a gyerekem alultáplált és milyen anya vagyok én, hogy éheztetem! Na, ennél a mondatnál felkaptam a gyereket és szó nélkül kijöttünk onnan. Még aznap délután elmentünk egy másik orvoshoz. Ennek már több hónapja, a lányom most 1 éves, 8,3kg és egyátalán nem alultáplált. :-)

2010. jún. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!