Mit tennétek a helyemben? Váltanátok?
Olyan magánnőgyógyászhoz járok, aki hivatalosan már nem nőgyógyász, hanem háziorvos. Előtte egy nagyvárosban volt nagyon jó nőgyógyász.
Elmentem hozzá, hogy nem sikerül a baba. Méhszájsebet állapított meg,ami jó gyulladt volt + elküldött hormonvizsgálatra, ahol kiderült, hogy nincs peteérésem. Kaptam Clostit. Emellett szépen kikezelte a méhszájsebemet. Ez a 3. hónapom, hogy szedem a Clostit, de baba még sehol. Az orvosomnak nincs lehetősége, hogy UH-on nézzen közben.
Ha megint megjön, akkor kéne visszamennem hozzá, mert azt mondta elküld átjárhatóságira.
Viszont én elbizonytalanodtam. Ne menjek el máshoz, akinek megvannak a technikai feltételei, hogy figyelje UH-on is, hogy van-e peteérés, stb...?
Viszont nagyon sajnálnám a mostani dokimat, mert tényleg mindent megtesz, amit a lehetőségei engednek.
Köszönöm a válaszokat!
SZia!
Egyetértek mindkét válaszolóval!De főleg a másodikkal!
Nekem is 2 dokim van.Van egy ahova az sztk-ba járok és van egy kimondott fogadott dokim.Ahogyan leírtad nem lehet rossz doki valóban úgyhogy én nem hagynám ott,de ez az én véleményem.Próbálj egy másik orvossal kapcsolatot fölvenni vagy esetleg ez a doki nem tudna egy ismerősét vagy akárki kollégáját megkérni hogy uh.-on nézzen meg?
Én is néznék mellé valakit, vagy ha az anyagilag nem megy, akkor váltanék sajnos. De Closty mellé fontos az UH. De addig is, LH teszttel nézd az ovut!!
Elsőnek: A háziorvosi prakszisra váltás előrelépés a dokiknak, kevés van belőlük, nagy pénz, betegenként kapják, és okosnak is kell lenni, mert mindenhez kell érteni, nem csak egy adott szakterülethez...
A szomszédom háziorvos, csak innen... :)
Szia!
Szerintem jónak tűnik a dokid,ne menj máshoz!Szedjél a closty mellé barátcserje kapszulát is,és remélem hamarosan teherbe esel!Nekem a húgom 1 évig clostyzott,nyomon követték a peteérését,azt mégis csak 1 év után lett terhes!Multivitamint szedett mellé,mert akkor a barátcserjéről még nem hallottunk!Kitartást és jó egészséget!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!