Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 evesen korai meg babat...

19 evesen korai meg babat vallalni?

Figyelt kérdés

Most jelenleg 18 eves vagyok es hat mar 3 napja kesik es a mensinek semmi jele. ma megyunk teszter es kiderul hogy lesz -e egy pici csoppunk 9 honap mulva:-)

En meg tanulok majusban erettsegiznek a baratom mar egy eve dolgozik,jol keres van autoja igaz lakas nincs. orulnen a babynek ngyon nagyon hiszen rossz helyre nem kerulne.. csak a szuloktol felunk eleg konzervativak es nem tudom hogy fogadnak...(allandoan mondjaak hogy nehogy terhes legyel....)

Ti mit szolnatok???nagyon fiatalok vagyunk meg??

Kerlek ne itelkezzetek!!

2012. dec. 27. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a saját példámat írom csak le, neked kell eldöntened, hogy vállalod-e a babát vagy sem. Én először leérettségiztem, lediplomáztam, majd 2 éve dolgoztam, amikor bevállaltuk a babát. Így is nagyon nehéz lesz, szülői támogatás ugyan van, de Ő a mi felelősségünk, nekünk kell eltartani. Egy fizetésből ez nagyon nehéz. Az a támogatás, ami a baba után fog járni, édes kevés, nem elég arra, hogy a baba költségeit megtérítse. Ha konzervatívak a szülők, akkor min. össze kellene majd házasodni, ami ugye erőszakkal nem megy. Én a te helyedben először is védekeztem volna, de ha már meglenne a baba, akkor nem tudnám elvetetni. Mindenképpen meg kell beszélned a pároddal és a szülőkkel.
2012. dec. 27. 13:39
 2/4 Hannkah ***** válasza:

Szia! Szerintem a szülőknek ehhez semmi köze! Több dolgot is leírnék szívesen, de a kérdésedre válaszolva csak annyi, hogy NEM, szerintem nem korai ha férjnél vagy és mind a ketten szeretnétek már kisbabát.

Nálatok más a helyzet, te most úgy kérdezed, hogy bevállald-e a babát, hogy már bevállaltad. Számomra így nincs is mit megválaszolni. A gyerkőcöt nektek kell felnevelni, eltartani, nem a szüleiteknek, szülői segítségre apellálni nem helyes dolog, de még egyszer mondom, már bevállaltad!!!

Sok sikert hozzá!! és mihamarabbi esküvőt!

2012. dec. 27. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én nem örülnék, ha a lányom terhes lenne. Ő 20,5 éves. Külön laknak a barátjával, van hitelmentes családi házuk, autójuk, mindkettőnek munkája.

De szerintem még ráérnek.

2012. dec. 27. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
most lettem 21.. karácsony este pozitívat teszteltem,megjegyzem védekezés mellett,ezért kicsit le vagyok döbbenve. nekünk is van munkánk,páromnak nem is rossz. most akarunk autót cserélni költözni. még el sem mondtam neki,mivel az egyetemi éveimből 1telt el. ő 25éves,de azt hiszem nem vagyunk készen egy gyerekre. segítségünk nulla lenne.
2012. dec. 27. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!