19 evesen korai meg babat vallalni?
Most jelenleg 18 eves vagyok es hat mar 3 napja kesik es a mensinek semmi jele. ma megyunk teszter es kiderul hogy lesz -e egy pici csoppunk 9 honap mulva:-)
En meg tanulok majusban erettsegiznek a baratom mar egy eve dolgozik,jol keres van autoja igaz lakas nincs. orulnen a babynek ngyon nagyon hiszen rossz helyre nem kerulne.. csak a szuloktol felunk eleg konzervativak es nem tudom hogy fogadnak...(allandoan mondjaak hogy nehogy terhes legyel....)
Ti mit szolnatok???nagyon fiatalok vagyunk meg??
Kerlek ne itelkezzetek!!
Szia! Szerintem a szülőknek ehhez semmi köze! Több dolgot is leírnék szívesen, de a kérdésedre válaszolva csak annyi, hogy NEM, szerintem nem korai ha férjnél vagy és mind a ketten szeretnétek már kisbabát.
Nálatok más a helyzet, te most úgy kérdezed, hogy bevállald-e a babát, hogy már bevállaltad. Számomra így nincs is mit megválaszolni. A gyerkőcöt nektek kell felnevelni, eltartani, nem a szüleiteknek, szülői segítségre apellálni nem helyes dolog, de még egyszer mondom, már bevállaltad!!!
Sok sikert hozzá!! és mihamarabbi esküvőt!
Hát én nem örülnék, ha a lányom terhes lenne. Ő 20,5 éves. Külön laknak a barátjával, van hitelmentes családi házuk, autójuk, mindkettőnek munkája.
De szerintem még ráérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!