Nagyon szeretnénk babát és mindent szeretnék megtenni annak érdekében, hogy összejöjjön. Gyógyteák?
Gyógyszer abbahgyása után 2 évig nem jött össze a baba.
Gravidát kezdtem el szedni aztán már a második hónapban terhes lettem. A barátnőm szintén ezt szedte és ő is terhes lett rögtön.
Nem hiszek az ilyen-olyan teákban.
Gravida vagy Elevit. Ezekben olyan vitaminok vannak ami megfelelő körülményeket teremt a babának. Terhesség és szoptatás alatt is jó, ha szedi az ember.
Nem tudom, hogy mennyire segít, de biztos, hogy a vitaminok nem árthatnak. Ezekben olyan anyagok vannak amik kifejezetten a terhességhez kellenek.(folsav vagy mi, meg még ilyenek amik fontosak) A reklámban is az van (Elevit), hogy "készüljön tudatosan a családtervezésre és még a terhesség előtt kezdje el szedni", vagy valami ilyesmit mond a csaj. :)
A barátnőm kislánya már 2 éves múlt, az enyém 14 hónapos.
És van egy 9 éves fiam is. :)
A második baba nehezen jött.
Itt egy oldal, többek között gyógynövényekről is:
Nekem nem borítottak fel semmi, csak használtak a gyógynövények. Vitaminból pedig E vitamin, akár 200mg/nap, és mellé folsav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!