Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnénk babát és...

Nagyon szeretnénk babát és mindent szeretnék megtenni annak érdekében, hogy összejöjjön. Gyógyteák?

Figyelt kérdés
Ártani azonban nem szeretnék sem magamnak,sem pedig a babának!Sokan emlegetik a cickafark illetve a palástfű teát.Csak pozitív tapasztalataitok vannak velük kapcsolatban?Mellékhatás?Olyanra gondolok,hogy nem borítja-e fel a ciklust?Nekem szabályosak a ciklusaim,így könnyű kiszámolni a peteérés időpontját.De mégsem jön ,pedig már 7 hónapja próbálkozunk,4 hónapja célirányosan!Remélem hamarosan azért sikerül és hasonló jókat kívánok mindannyiatoknak,akik velünk egyetemben babót szeretnétek!
2009. aug. 24. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Itt találsz ötletet:fogamzas.mindenkilapja.hu. Sok sikert!
2009. aug. 24. 20:51
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi!Mindjárt meg is nézem!
2009. aug. 24. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Gyógyszer abbahgyása után 2 évig nem jött össze a baba.

Gravidát kezdtem el szedni aztán már a második hónapban terhes lettem. A barátnőm szintén ezt szedte és ő is terhes lett rögtön.

Nem hiszek az ilyen-olyan teákban.

Gravida vagy Elevit. Ezekben olyan vitaminok vannak ami megfelelő körülményeket teremt a babának. Terhesség és szoptatás alatt is jó, ha szedi az ember.

2009. aug. 24. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Olyan jó,hogy Nektek sikerült,gratulálok!Elevitet tanácsolta Nekem is az orvos,de én úgy tudtam,hogy az csak akkor hasznos,ha már a terhesség fenn áll,magát a teherbeesést nem segíti...Mindenesetre csodálatos,hogy Nálatok összejött és aranyos vagy,hogy ezen az oldalon fent vagy és próbálsz segíteni!Sok boldogságot!
2009. aug. 24. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyire segít, de biztos, hogy a vitaminok nem árthatnak. Ezekben olyan anyagok vannak amik kifejezetten a terhességhez kellenek.(folsav vagy mi, meg még ilyenek amik fontosak) A reklámban is az van (Elevit), hogy "készüljön tudatosan a családtervezésre és még a terhesség előtt kezdje el szedni", vagy valami ilyesmit mond a csaj. :)

A barátnőm kislánya már 2 éves múlt, az enyém 14 hónapos.

És van egy 9 éves fiam is. :)

A második baba nehezen jött.

2009. aug. 24. 22:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod és írni fogok,ha sikerült!Úgy vágyom már rá!Bár görcsölök rajta,bár tudom,hogy az nem segít,inkább a vitamin!:))
2009. aug. 24. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt egy oldal, többek között gyógynövényekről is:

[link]

Nekem nem borítottak fel semmi, csak használtak a gyógynövények. Vitaminból pedig E vitamin, akár 200mg/nap, és mellé folsav.

2009. aug. 25. 05:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Az E-vitamint már elkezdtük szedni mindketten,hátha segít...Nálatok van baba vagy Ti is próbálkoztok még?Olyan jó így Veletek,hogy megosztjátok a tapasztalataitokat!Ez is segítség,lelkileg már mindenképp!
2009. aug. 25. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!