Tudom hogy unjátok már, de akkor most van baba?
Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam, és nem is jött. Gondoltam csinálok ma egy tesztet, úgyis mindig van itthon. Azt hittem rosszul leszek mikor a clearblue plusz szinte azonnal plusz lett. Aztán gyorsan csináltam egy Gabrielt is, de azon meg szinte alig látszik a második csík, nem tudom eldönteni, hogy pozi vagy szellemcsík. Tudom mindenkinek elege van ezekből a kérdésekből, de két éve várok erre, remeg az egész testem az izgalomtól, és csak megerősítés kéne, hogy akkor most felébreszthetem-e a párom a jó hírrel.
Clearblue:
Gabriel:
2012. dec. 25. 09:57
11/19 anonim válasza:
Mindkettő pozitív!!!! Örülj és vigyázz magatokra!!!!
12/19 A kérdező kommentje:
Ma reggel is teszteltem egyet egy harmadik fajtával (First Response) és ez is pozi, úgyhogy több tesztet már nem csinálok :)
2012. dec. 28. 09:52
13/19 kabymaci válasza:
Gratula nagyon szép pozitiv [link] én ilyet teszteltem tegnap este :) Sok Boldogságot nektek :)
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is gratulálok:) Érzel már valamit?
2012. dec. 28. 14:26
15/19 kabymaci válasza:
Reggeli émelygés,kívánósság,fáradékonyság a szokásos.És te? Te hány hetes vagy? én 6 hét 1 nap elméletileg :) Annyira izgi, de mindig eszembe jut hogy mi van akkor ha mégsem vagyok az?
16/19 A kérdező kommentje:
Én még csak 4 hét 3 napos vagyok. Nekem csak mellfeszülés van, néha úgy érzem leszakadnak. És néha kicsit görcsölget, húzódik a hasam. Nem olyan, mint mikor meg akar jönni, remélem csak azt érzem, hogy nyúlnak a szalagok. Ha pihenek akkor jó, akkor érzem mikor felállok, vagy ha sokat sétálok vagy állok. Egyébként jól vagyok, izgulok, hogy minden rendben legyen, és igen én is úgy vagyok vele, hogy szinte még fel sem fogtam :)
2012. dec. 28. 16:31
17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap elment a baba. Két napja megállás nélkül sírok. Remélem hamar túl leszek rajta és bele merek vágni úja.
2013. jan. 1. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!